Kruté trápení Laškové: Bolest prozvracím a chci jen tmu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kruté trápení Laškové: Bolest prozvracím a chci jen tmu

Gabrielu Laškovou trápí ochromující migrény.
Gabrielu Laškovou trápí ochromující migrény. (Instagram, archiv Blesku)

Už neví, kudy kam. Gabriela Lašková (33) řeší bolestivý problém. Ochromující migrény totiž bývalé moderátorce komplikují život i péči o syny.

Jak se Gábina svěřila fanouškům na Instagramu, opakovaně ji trápí velmi silná migréna. „Teď mi dala zabrat tři dny. Vždy v období před menstruací. Začne aurou, kdy mě doslova bolí vidět. Před očima mi blikají světla, takové oblouky, špatně vidím,“ popsala průvodní nepříjemné projevy.

Moderátorka Lašková v přímém přenosu: Zhroutila se kvůli Janě (†40) s Adámkem (†3)!

Video se připravuje ...

Velké utrpení

Tady to ale zdaleka nekončí... „Do dvaceti minut přijde bolest, tupá a neuvěřitelně silná. Většinou ji prozvracím a chci jen tmu. Ale vždy mám alespoň jednoho syna, takže si ten »klid« dovedete představit. Takže to vždy nějak přežiju mezi hračkami a těším se večer na postel,“ postěžovala si matka Benedikta (5) a Vincenta (3).

Pokud umíte někdo doporučit neurologa nebo jiný zázrak, jsem tady!“ vyzvala Gábina sledující, aby jí prozradili osvědčené triky, které zabírají. Rady a doporučení dostala Gábina rozmanité: hořčík, triptany (čípky a spreje v případě zvracení), bylinky – aroma oleje, tinktury, čaje, vysadit hormonální antikoncepci. Anebo zkusit čínskou medicínu, akupunktruru či fyzioterapii. Ona sama pije kontryhel, CBD oleje, bere homeopatika (nezabírají).

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě!

Video se připravuje ...

Pomůže odborník?

„Upřímně... nečekala jsem, kolik z vás má s migrénou zkušenost,“ konstatovala. Výsledky se pak Lašková pokusila sesumírovat. „Ale jak správně tušíte, každému funguje (nebo naopak nefunguje) něco jiného. Všechny cesty by ale měly začít u odborníka, který pomůže najít příčinu. Nejčastěji jste mě posílali do Thomayerovy nemocnice na neurologickou kliniku, takže tam začnu já,“ svěřila se. „Krční páteř je nejčastější příčina, chystám se,“ doplnila. Na vyšetření si ale bude moderátoka muset ještě počkat... „Zatím jsem se nikam neposunula, vyšetření mě čeká po návratu z dovolené. Tak snad najdu pomoc,“ svěřila se Aha! moderátorka, která aktuálně s rodinou odpočívá ve wellness hotelu na Slovensku.



Přečtěte si
yarda
18. 7. 2023 • 08:17

Co takhle Sumatriptan? Znám někoho komu pomohl, Je na předpis a plně hrazený pojišťovnou. Já ho používám jako lék poslední možnosti když mi nic jiného nepomůže.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.