Obvinění zpěváka Rammsteinu: Měl zneužít fanynku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Obvinění zpěváka Rammsteinu: Měl zneužít fanynku!

Mladá irská fanynka tvrdí, že ji zpěvák Till Lindemann zdrogoval a pokusil se znásilnit.
Mladá irská fanynka tvrdí, že ji zpěvák Till Lindemann zdrogoval a pokusil se znásilnit.  (Twitter, CNC: Martin Přibyl)

Tak tohle je síla! Irka Shelby Lynnová (24) tvrdí, že byla po koncertu skupiny Rammstein v litevském Vilniusu pozvána do zákulisí, tam intoxikována K.O. kapkami (neboli tekutou extází) a následně zpěvákem sexuálně zneužita! Na internetu zveřejnila dlouhou uslzenou zpověď a fotografie modřin, které měla při činu utrpět.

Byla údajně pozvána bubeníkem na afterparty spolu s dalšími mladými ženami. Po vypití „malého Red Bullu s vodkou, prosecca a panáka tequily“ se prý začala cítit „jako lidská zombie.“ Jeden z zaměstnanců kapely ji pak prý zavedl do malé místnosti, kde se měla setkat se zpěvákem Tillem Lindemannem (60).

Rammstein v Praze červenec 2019

Několikrát prý dala jasně najevo, že nemá zájem o sex a byla ujištěna, že o tom setkání nebude, Lindemann se ale styku dožadoval. A když odmítla, hrubě nadával! Dál má prý okno, probudila se ale s modřinami a příznaky intoxikace, jako zrychlený srdeční pulz, nevolnost, zimnice a halucinace. Německá kapela obvinění odmítá a poukazuje na skutečnost, že ani neprobíhá vyšetřování.

Dominik Feri u soudu kvůli obvinění ze znásilnění: Bez afra a v klobouku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.