Obavy z trestu? Vůbec, Feri hasil žízeň! Dozví se dnes rozsudek? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Obavy z trestu? Vůbec, Feri hasil žízeň! Dozví se dnes rozsudek?

Dominik Feri u soudu (25.4.2023)
Dominik Feri u soudu (25.4.2023) (Foto Blesk - Mária Rušinová)

Obavy z toho, že už dnes by mohl soud vynést verdikt v případu znásilnění, obžalovaný exposlanec Dominik Feri (26, ex TOP 09) zjevně nemá. Po úterním líčení totiž vyrazil na pivo.

Bezstarostné úsměvy, chlazené pivo i doutníček a k tomu parta kamarádů a kamarádek. Tak to v úterý vypadalo v pražské hospodě Dva kohouti, kam Feri vyrazil. A to jen několik hodin poté, co se předtím u Obvodního soudu pro Prahu 3 snažil vyvléct z obvinění ze sexuálního násilí na třech osobách.

Padne brzy rozsudek pro Feriho? V Praze vypustí stáda krav a ovcí. A Neckář nechodí

Video se připravuje ...

První skutek se podle obžaloby stal v březnu 2016 ve Feriho bytě. Dnes už exposlanec se měl tehdy pokoušet nezletilou dívku líbat a sahat na ni, ačkoli mu dávala najevo, že si intimnosti nepřeje. Poté, co jí namíchal nápoj, po jehož požití se dostala do stavu částečné ztráty vědomí, měl Feri na dívce vykonat orální sex.

Druhý skutek se podle žalobkyně stal v listopadu 2016. S touto ženou měl Feri podle obžaloby pohlavní styk, a to opět přes její nesouhlas. Třetí incident se pak stal na konci února 2018, kdy si Feri pozval do Poslanecké sněmovny ženu kvůli možné pozici stážistky.

Sekta, miliony a šokující vražda u soudu! Feri po soudu v hospodě a Artur Štaidl vyrazil na Ivetu

Video se připravuje ...

Feri ji podle obžaloby začal osahávat a pokusil se jí líbat, dívce se však podařilo odejít. Tento případ je kvalifikován jako pokus o znásilnění. Soud by dnes mohl Feriho znovu vyslechnout. Ten už dříve avizoval, že svoji výpověď dokončí po výslechu poškozených a svědků. Verdikt by případně mohl zaznít už dnes.



Přečtěte si
AHel
27. 4. 2023 • 18:40

smaž se v pekle

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.