Dominik Feri (26) opět u soudu: Napadení, urážky a bleskový zásah | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dominik Feri (26) opět u soudu: Napadení, urážky a bleskový zásah

Soud s exposlancem Dominikem Ferim skončil fiaskem
Soud s exposlancem Dominikem Ferim skončil fiaskem (Blesk:Jakub Poláček)

Za zavřenými dveřmi včera pokračoval soud s Dominikem Ferim (26, exTOP 09), kterého státní zástupkyně viní ze dvou znásilnění a jednoho pokusu o něj. Včerejší den pokračovalo jednání výpovědí poškozených. Na chodbě ho ale narušil muž, Feriho dokonce napadl.

Bez účasti veřejnosti i médií včera pokračovalo u Obvodního soudu pro Prahu 3 líčení. Na řadě byly výslechy dvou zbylých poškozených a také znalkyň, které posuzovaly jejich psychický stav. Soudkyně Lenka Hájková kvůli citlivým informacím rozhodla, že vše se odehraje za zavřenými dveřmi.

Šokující svědectví u soudu s Ferim! Fotbalistu Janktu podpořil i Neymar. A zázrak v troskách v Turecku

Video se připravuje ...

Rozruch na chodbě soudní budovy způsobil neznámý muž, který chtěl Feriho napadnout a na chodbě jej strčil do zad. „Zbiju ho jako koně, ču*áka zam*danýho, cikánskýho,“ hulákal dotyčný poté, co ho zpacifikovala justiční stráž, která ho předala do rukou mužů zákona. „Nevím, co to bylo za pána, justiční stráž na to zareagovala, další komentář k tomu nemám,“ reagoval na útok Feri.

Byla sprcha lež? Feri i včera odmítl, že by se dopustil znásilnění, jak mu dává za vinu obžaloba. Zároveň znovu označil za lež obvinění, že měl jedné dívce zatarasit východ ze sprchy svým tělem a snažil se na ni vyvíjet sexuální nátlak, jak ve svém textu před dvěma lety popsaly servery A2larm a Deník N.

„Já pokládám za nutné to, aby se jasně ke všem novinářům dostalo, že ‚sprcha‘... není součástí hlavního líčení,“ řekl včera někdejší poslanec. Státní zástupkyně Dominika Feriho viní ze dvou případů znásilnění a jednoho pokusu o něj. Exposlanci hrozí trest deseti let vězení a finanční odškodnění od 250 tisíc korun po 1,2 milionu korun.

Dominik Feri u soudu kvůli obvinění ze dvou znásilnění

Video se připravuje ...



Přečtěte si
qwerta
19. 2. 2023 • 16:43

MiraJ50
18. 2. 2023 • 16:27

Na můj vkus přišel k soudu dost namachrovanej,bez pokory jak dopadne.cišila z něho pohoda,že je vše ok,zařízeno a nic se dít nebude.zvlastni doba dnes,lampas jde sebejistě do voleb že má vyhráno,tento prasák to samé....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.