Je Depardieu sexuální agresor? 13 žen ho viní z obtěžování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Je Depardieu sexuální agresor? 13 žen ho viní z obtěžování!

Herce čeká nepříjemné vysvětlování.
Herce čeká nepříjemné vysvětlování. (Foto Profimedia.cz, Twitter)

Celkem už 13 žen obvinilo francouzského herce Gérarda Depardieua (74) ze sexuálního násilí, osahávání a obhroublých návrhů! Herec se k novým obviněním odmítl vyjádřit, jeho právníci odmítají, že by porušil zákon.

V průběhu let 2004 až 2022 během natáčení jedenácti filmů a seriálů se měl dopouštět sexuálního harašení rozdílného kalibru. Od strkání rukou do kalhotek, rozkroku, sahání na zadnici nebo na prsa až po obscénní výroky a dotěrné vzdychání.

Nejsi v tom sama: Alena Doláková - Vím, jak je těžké, vyrovnat se se znásilněním

Video se připravuje ...

Producenti stížnosti obvykle odbyly bohorovným: „To je Gérard, on rád škádlí..“ Ženy prozatím nepodaly trestní oznámení, své příběhy ale svěřily investigativnímu serveru Mediapart. Tři už ale svědectvím na policii podpořily žalobu mladé herečky a tanečnice Charlotte Arnouldové (25), která slavného herce obvinila, že ji v roce 2018 ve svém pařížském bytě hned dvakrát znásilnil.

Dominik Feri u soudu kvůli obvinění ze znásilnění: Bez afra a v klobouku

Video se připravuje ...

Přečtěte si
AHel
14. 4. 2023 • 08:52

....že to neřekly dříve, mě to procitnutí po 11 letech připadá účelové, vidina zájmu, možných peněz...je to k neuvěření, jó kdyby běžela hned ráno k doktorovi atd atd. tak at´sedí v base a smaží se...ale něco konstruovat,..... lišácké a celé špatně!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.