Dominik Feri: Napadli ho na chodbě soudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominik Feri: Napadli ho na chodbě soudu!

Dominik Feri u soudu: 2. den jednání (16.2.2023)
Dominik Feri u soudu: 2. den jednání (16.2.2023) (Foto CNC - Renata Matějková)

Za zavřenými dveřmi včera pokračoval soud s Dominikem Ferim (26, ex TOP 09), kterého státní zástupkyně viní ze dvou znásilnění a jednoho pokusu o něj. Včera pokračovalo jednání výpovědí poškozených. Na chodbě ho ale narušil muž, který Feriho napadl.

Bez účasti veřejnosti i médií včera pokračovalo u Obvodního soudu pro Prahu 3 líčení. Na řadě byly výslechy dvou zbylých poškozených a také znalkyň, které posuzovaly jejich psychický stav. Soudkyně Lenka Hájková kvůli citlivým informacím rozhodla, že vše se odehraje za zavřenými dveřmi.

Zbiju ho jako koně

Rozruch na chodbě soudní budovy způsobil neznámý muž, který chtěl Feriho napadnout a na chodbě jej strčil do zad. „Zbiju ho jako koně, ču*áka zam*danýho, cikánskýho,“ hulákal dotyčný poté, co ho zpacifikovala justiční stráž, která ho předala do rukou mužů zákona. „Nevím, co to bylo za pána, justiční stráž na to zareagovala, další komentář k tomu nemám,“ reagoval na útok Feri. Muž je podezřelý z přestupku.

Dominik Feri u soudu kvůli obvinění ze dvou znásilnění

Video se připravuje ...

Byla sprcha lež?

Feri i včera odmítl, že by se dopustil znásilnění, jak mu dává za vinu obžaloba. Zároveň znovu označil za lež obvinění, že měl jedné dívce zatarasit východ ze sprchy svým tělem a snažil se na ni vyvíjet sexuální nátlak, jak ve svém textu před dvěma lety popsaly servery A2larm a Deník N. „Já pokládám za nutné to, aby se jasně ke všem novinářům dostalo, že ‚sprcha‘... není součástí hlavního líčení,“ řekl včera někdejší poslanec. Hrozí mu 10 let Státní zástupkyně Dominika Feriho viní ze dvou případů znásilnění a jednoho pokusu o něj. Exposlanci hrozí trest deseti let vězení a finanční odškodnění od 250 tisíc korun po 1,2 milionu korun.

Pád politické hvězdy

Před dvěma roky byl Feri hvězdou české politiky a měl našlápnuto k zářné kariéře. Na svoje křeslo poslance v dolní komoře ale rezignoval poté, co servery A2larm a Deník N zveřejnily výpovědi několika dívek a žen, které měl tehdejší poslanec obtěžovat či sexuálně napadnout. Tehdy se omluvil za ne vždy gentlemanské chování, jakýkoliv nátlak ale odmítl.

Šokující svědectví u soudu s Ferim! Fotbalistu Janktu podpořil i Neymar. A zázrak v troskách v Turecku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
17. 2. 2023 • 11:39

Pan Feri se chová podle dostupných fotografií a videí naprosto arogantně s úsměvem na rtech. To snad není pravda. Je to ohyzdný člověk a to nemyslím jeho ksicht, ale chování a tudíž duši., odporné.

Petr Derby
17. 2. 2023 • 10:48

Budto pribuzny jedne z jeho obeti, nebo si ho najal sam Feri, aby s nim mel soud slitovani pri vynaseni rozsudku.

Stejne jako ta jeho neskutecne trapna demonstrativni sebevrazda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.