Kayla (21) a její příběh se zpěvákem Rammsteinů: Pozvali mě na orgie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kayla (21) a její příběh se zpěvákem Rammsteinů: Pozvali mě na orgie!

Zpěvák měl ženy po koncertech opíjet…
Zpěvák měl ženy po koncertech opíjet… (archiv Blesku)

Stížnost irské fanynky Shelby Lynnové, že byla na koncertu německé kapely Rammstein ve Vilniusu omámena, aby byla na afterpárty po vůli zpěvákovi Tillu Lindemannovi (60), strhla lavinu dalších obvinění. A to přesto, že se jí prý ani nedotkl. O podobný zážitek ze zákulisí se podělila i německá influencerka Kayla Shyx (21). A ani ona »sexem posedlého« Lindemanna rozhodně nešetřila!

Kráska pro 820 tisíc svých sledujících v 37minutovém videu popisuje své zážitky a pro autentičnost přidává také snímky obrazovky. Incident se podle ní přihodil na koncertě skupiny 4. června 2022 na Olympijském stadionu v Berlíně. Oslovila ji prý i s její kamarádkou castingová ředitelka Rammsteinů Alena Makejevová (35) a pozvala je na párty po vystoupení. Dívky nabídku přijaly. To co následovalo, ale jako žádný večírek plný celebrit rozhodně nevypadalo. Makejevová je přivedla do tmavé stroze zařízené místnosti. Telefony musely odevzdat předem. „Až tam mi to najednou docvaklo. Hlavou mi problesklo, že tohle vůbec nevypadá dobře. Začala jsem pociťovat stav úzkosti,“ popisuje mladá žena a dodává, že atmosféra v místnosti byla přímo strašidelná.

Rammstein v Praze červenec 2019

„Na pohovkách sedělo seřazených osm dívek, některé skutečně duchem nepřítomné. Podívala jsem se na ně a vůbec nereagovaly. Opravdu byly mimo,“ popisuje situaci dál. Když jedna s dívek otevřeně řekla, že si zpěvák už před vystoupením vybral ženy na orální sex během koncertní přestávky, Kayla zpanikařila. Překvapilo ji, že některé dívky a ženy to braly s klidem a přicházely smířené s úlohou sexuálních objektů. S kamarádkou se tedy rozhodly, co nejrychleji vypařit, což ovšem Makejevovou naštvalo a přesvědčovala je, aby zůstaly a daly si alkohol. Od jiné dívky se prý později dozvěděla, že Till Lindemann na večírek nepřišel, nechal si ovšem dívky dovézt k sobě do hotelu... 

Rusku vyrazili

Skupina rychle zareagovala a od castingové ředitelky Makejevové dala ruce pryč, s okamžitou platností jí zakázala přístup na koncerty. Deník Spiegel vysvětluje, že výběry dívek čtyři roky nepořádala v žoldu kapely, ale pracovala a peníze dostávala přímo pro Lindemanna. Podle Bildui  je prý stále v Mnichově, ale má se vrátit zpět do Ruska. Najali také krizovou komunikaci.

Poslankyně Urbanová o děsu domácího násilí: Miminko se zlomenými kostmi? Selhání tam bylo víc!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.