Startuje 87. MS, úkol českých hokejistů je jasný: Kluci, zlato! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Startuje 87. MS, úkol českých hokejistů je jasný: Kluci, zlato!

Loňská bronzová radost Kundrátka s kapitánem Červenkou. Bude snad letos zlatá?
Loňská bronzová radost Kundrátka s kapitánem Červenkou. Bude snad letos zlatá? (Foto Instagram, Sport/P. Mazáč, J. Legner, Profimedia.cz)

A dost! Nekonečných 13 let se naplno neodvázaly, nemohly ukázat své emoce a oddanost vlasti. Fanynky v celém Česku letos vyprovodily hokejisty na mistrovství světa s jasným úkolem: Kluci, bereme jen zlato!

Vzpomínáte na ty emoce? Na přelomu milénia se řádilo každým rokem, zlatý hattrick navazující na olympijský triumf v Naganu rozparádil i tisícovky krásek. Hokej je v tuzemsku sportovní fenomén hlavně pro ženy, které k němu v květnu utíkají i od svých povinných seriálů.

Sport Magazín +PLUS k MS v hokeji! Rozhovor s Jalonenem, program i kompletní soupisky

Video se připravuje ...

Poslední dekáda? Pro holky hotové utrpení!

Loňským třetím místem sice hokejoví vyslanci ukončili desetiletý medailový půst, ale bronz je málo. Bez bouřícího Staromáku zkropeného šampaňským to není ono. A kde jinde mají chudinky vyvětrat dresy se jmenovkami svých miláčků na zádech?! Takže žádné výmluvy, prostě letos! Seveřané jsou i na ledě studení čumáci, Kanadýři ani nestojí za řeč, Rusáci tvrdnou za trest doma. Takže kdo jiný, když ne my? Pravda, božský Jágr už je v reprezentačním důchodu a chybět bude i nepolapitelný sympaťák Pastrňák, ale jsou tu další hrdinové s nadupanými bicepsy a odzbrojujícími úsměvy. Takže rande je domluvené. Kdy? V pondělí 29. května. Kde? Na Staroměstském náměstí. S čím? Se zlatými medailemi!

Zimák: Čtvrtfinále rozhodne, jestli Jalonen zůstane. Získají Češi medaili?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Konvalina Jaroslav
12. 5. 2023 • 06:29

Zase silácky řeči. Budou jasat i nad bronzem. A to mají usnadněnou práci při neúčasti rusaku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.