Bendig dostal od Davida poklad! Dárek z Vegas Honzu dojal k slzám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Bendig dostal od Davida poklad! Dárek z Vegas Honzu dojal k slzám

Hitmaker si pro Bendiga připravil i speciální dárek.
Hitmaker si pro Bendiga připravil i speciální dárek. (: D. Kundrát, archiv Blesku)

Velkolepý večer, na který bude ještě dlouho vzpomínat, má za sebou zpěvák Jan Bendig (29). Tomu se podařilo vyprodat Forum Karlín a připravit pro fanoušky hudební show s hvězdnými hosty. Jeden z nich dojal finalistu první Česko Slovenské SuperStar k slzám!

Nemohlo to dopadnout lépe! Ačkoli před zahájením koncertu bojoval Jan Bendig s velkou trémou, nakonec se mu ji podařilo ze sebe setřást a sobě i fanouškům dopřál pořádný hudební zážitek. „Jsem strašně nervózní. Klepu se. Mám takový koncertní rituál, že jsem před vystoupením vždy sám v šatně, a teď se to tady pořád mění, a ještě víc mě to znervózňuje a je to takový jiný,“ přiznal zpěvák webu eXtra.cz těsně před začátkem koncertu.

Bendig vyprodal Karlín: O nervozitě před koncertem i splněném snu

Video se připravuje ...

Jakmile se však Honza objevil na pódiu, nebylo po trémě ani památky. Spolu s ním ve Foru Karlín vystoupily i jeho blízké kamarádky ze SuperStar, zpěvačky Markéta Konvičková (28) a Monika Bagárová (28), se kterými Jan sdílí pevné přátelské pouto již od roku 2009. Další ze snů se Honzovi Bendigovi splnil poté, co se na pódiu objevil jeho hudební idol, zpěvák a hudební producent Michal David (62), jenž si pro svého mladšího kolegu připravil opravdu speciální překvapení.

Michal David po svém narozeniném koncertě: Ukázal vnuka Sebastiana! Co na dědu řekl?

Video se připravuje ...

„Měl jsi narozeniny ve stejný den jako moje žena, a tak jsem ti přivezl dárek. Je to rukavice Michaela Jacksona i s jeho podpisem,“ prohlásil David, zatímco Bendig stál jako opařený. „Sehnal jsem ji v Las Vegas, a když jsem ji viděl, věděl jsem, že je to přesně dárek pro Honzu. I já jsem totiž jeho fanouškem,“ doplnil pro deník Blesk popový zpěvák, který si se svým mladším kolegou ještě střihl duet. Na tento večer Jan Bendig opravdu jen tak nezapomene!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.