Lucie Vondráčková jako Mona Lisa: Velká proměna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Vondráčková jako Mona Lisa: Velká proměna!

Lucie si vyšla za kulturou v nezvyklé image.
Lucie si vyšla za kulturou v nezvyklé image. (Foto Aha! – Tonda Tran, Profimedia, Instagram)

Na zahájení výstavy v Mánesu zavítala i Lucie Vondráčková (42). Zatímco zpěvačka a herečka obdivovala kopie děl Mistrů renesance, návštěvníci obdivovali ji. Všechny překvapila velkou proměnou.

V padnoucím světlém kostýmku s lodičkami, které většinou nenosí, předvedla několik grimas ve fotokoutku s Monou Lisou od Leonarda da Vinci. Nešlo si nevšimnout ani jejího nového účesu – zpěvačka má o odstín tmavší barvu vlasů s foukanými vlnami. Všichni přítomní pánové na ní mohli oči nechat, zvlášť když do galerie nedorazila se svým bojovým zápasníkem Zdeňkem Polívkou (24), ale sama. A kdo se ještě přišel pokochat uměním Mistrů renesance?

Lucie Vondráčková se pustila na tenký led! V legendární scénce nahradila Janžurku

Video se připravuje ...

Heidi Janků (60): Doma má naháče

Zpěvačka prozradila, že už doma jednu malou sochu nahého Davida má. „Mám ho u bazénu. Doma se totiž nechodíme koupat na Adama, ale na Davida,“ řekla Aha! Heidi se smíchem.

Jana Fabiánová (43): Poprvé po smrti mámy

Měsíc po odchodu Nadi Urbánkové (†83) vyrazila její dcera poprvé do společnosti. Přestože má zpěvačka pořád smutek, na výstavě se i usmívala. „V těžkých chvílích se mi osvědčilo ukotvit se v teď, žít vědomě, zpomalit a být vděčná za vše, co jinak můžeme považovat za samozřejmost. Pomáhá mi soustředit se na vnitřní klid, léčivou kreativitu a pomoc druhým,“ svěřila se Jana.

Jana Fabiánová na mši za mámu Urbánkovou: Co jí pomáhá překonat žal?

Video se připravuje ...

Štěpánka Duchková (50): Mami, co to máš na bradě?

Moderátorka po boku syna a manžela obdivovala umění renesance. Když si šla pořídit snímek jako Mona Lisa, syna tím zaujala natolik, že si z maminky utahoval a šimral ji na bradě.

Klára Kolomazníková (43): Stále sama

Bývalá členka skupiny Holki je pořád bez chlapa, ale nijak to neprožívá. Na vernisáži se dobře bavila s přáteli. „Začala jsem nyní akce i moderovat,“ pochlubila se novinkou zpěvačka.

Kristian Kodet (74) a Felix Slováček (79): To patří na matějskou...

Malíř a muzikant si notovali naprosto ve všem. Když spatřili fotokoutek s Monou Lisou, Felix se cítil dotčený. „Takové atrakce patří na matějskou pouť, a ne sem!“ pronesl Slováček a Kodet s ním souhlasil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.