Hokejové hvězdy na premiéře Děti Nagana: ON MĚL ZLATO, JÁ PRVNÍ SEX | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hokejové hvězdy na premiéře Děti Nagana: ON MĚL ZLATO, JÁ PRVNÍ SEX

 Manželé Šlégrovi si film vychutnali, vždyť Nagano prožívali před čtvrt stoletím oba naplno.
Manželé Šlégrovi si film vychutnali, vždyť Nagano prožívali před čtvrt stoletím oba naplno. (Foto Aha! – D. Kundrát a M. Hykl, Profimedia.cz)

Ty můj hrdino, žeru tě! Někdejší misska Lucie Šlégrová (41) se rozněžnila při slavnostní premiéře filmu Děti Nagana. Její hokejový manžílek Jiří Šlégr (51) ji vzal konečně do kina!

Na úplně prvním promítání rodinného snímku inspirovaného senzačním triumfem českých hokejistů na olympiádě 1998 nemohla chybět. Vždyť její Jirka, známý jako »Guma«, byl jedním z hrdinů naganské party. „Tohle je nejvíc! Poprvé po dvanácti letech my dva v kině,“ smála se Lucka.

Moc dobře si ty slavné dny před čtvrt stoletím pamatuje. „Mně tenkrát bylo 16 let, přišla jsem čerstvě o panenství a prožívala svou první lásku. Jediné, co nás spojovalo, byla obrovská a nepopsatelná radost, hrdost a euforie. Kdo by tenkrát řekl, že spojím svůj život s hrdinou z Nagana,“ přidala otevřené vyznání. Kvůli hokejistům šla tehdy dvakrát za školu, chtěla jet na legendární přivítání na Staromák, jenže rodiče ji nepustili. Dospěla, v roce 2005 se pod dívčím příjmením Králová stala Miss České republiky. O deset let později, během nichž se vdala, porodila dva syny a rozvedla, si vzala Šlégra.

„Už když jsme se poznali, na všechno kolem Nagana jsem se ho ptala, fascinovalo mě to,“ přiznala Lucie se smíchem a něžně se na Jirku obrátila: „Děkuji ti, miláčku, že ses stal mým hrdinou.“

Šlégr na premiéře Děti Nagana vzpomínal. Nejsilnější moment s legendou

Video se připravuje ...

Hrdina Dominátor: PRALY SE O NĚJ HEREČKY

Před čtvrt stoletím národ skandoval »Hašek na Hrad!«, hlavním hrdinou byl i na premiéře filmu, kde se o něj praly i herecké krásky. Aby ne, vždyť brankář Dominik Hašek (58) byl hlavním strůjcem českého zázraku na »turnaji století«. Na biják Děti Nagana se moc těšil. „Líbilo se mi to moc. Krásná hudba, moc hezké záběry, výborné kostýmy a masky, super herecké výkony, fantastický kouč, emotivní scénář a dost legrace,“ doporučoval návštěvu kina.

JÁGROVO VZPOMÍNÁNÍ U TELEVIZE: Rozhicoval kanadského obra

Na premiéře filmu sice chyběl, ale na naganský triumf nezapomněl. Jaromír Jágr (51) se dojímal u televize při sledování reprízy olympijského finále. „25 let od Nagana.... Ty vole, ten čas letí,“ komentoval své selfie s televizní obrazovkou. V diskuzi pod fotkou jeden z fanoušků bezděky zmínil, že i Chris Pronger (48) musí být i po těch letech zničený. A slavný kanadský obránce mu odpověděl! „Brácho, stoprocentně jsem! Fakt to bylo zničující a neuvěřitelně bolestivé. Ale jsem rád, že to můj kámoš JJ dokázal,“ reagoval ze zámoří Pronger.

53 otázek s Dominikem Haškem: Komu fandí, proč číslo 39 a jeho největší konkurent v bráně?

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.