To jsou melouny! Růžičková ukázala nová prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To jsou melouny! Růžičková ukázala nová prsa

Marie Růžičková má konečně prsa snů
Marie Růžičková má konečně prsa snů (Instagram)

Manželka hokejové legendy, Vladimíra Růžičky (59), Marie (34), to má konečně za sebou! Operace, na kterou čekala už od prosince minulého roku, se ke spokojenosti všech zdařila. K radosti Vladimíra obzvlášť. Marie má úctyhodný objem. 

Když se Růžičková svěřila, že jde na operaci prsou, jejíž součástí bude výměna implantátů a korekce velikosti, všichni se domnívali, že zvolí menší mililitráž. K překvapení všech ale svoje vnady ještě více vyplnila.

Marie Růžičková svoje vnady ještě zvětšila

„Měla jsem 420 mililitrů a teď budu mít 685. Nemyslím si, že by to byl nějaký výrazný rozdíl. Jen trochu,“ překvapila svým vyjádřením pro Expres, který ji kontaktoval jen pár hodin po operaci. 

Marie Růžičková je na stadionu jako doma

„Jsem ještě trochu mimo, trochu to bolí, ale první prsa bolela více. Operace se ale zdařila, doktor Horyna je opravdu šikovný,“ podělila se také s fanoušky na Instagramu a nezapomněla na fotku, ze které je patrné, že bude mít teď pěkně "nařachaný" dekolt. 

Růžička je samozřejmě spokojený, už jen protože to má Marie za sebou. Na to, až si výsledek práce plastických chirurgů užije, si bude muset ještě chvíli počkat. „Sedm dní budu jen ležet a pak musím na převaz,“ podělila se Marie o plány brzkých dní. 

Marie Růžičková promluvila ke svým haterům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
10. 3. 2023 • 19:16

Pane jo, ta tedy vypadá, člověk by se lekl, není na nic nic přirozeného, rty, řasy,hnusné obočí, výraz proporčně děsná prsa, nepřirozená barva plati, co se jí stalo? proč se dělá tak škaredou, to neví, že přirozenost se libí chlapům nejvíce, vždyť je velmi mladá, jí by měla stačit rtěnka, trušku tvářenka a řasenka a hurá krásná do ulic....je mi jí líto, podle mě tímto řeší nějaký velký temný stíny ve svém bývalém životě či dětství, to totiž není jinak možné...

illenne
18. 1. 2023 • 12:10

Vypadá hrozně, vůbec jí ty úpravy nesluší. Dříve to také nebyla okouzlující krasavice, ale tohle je nyní fakt síla. Tak co bude příští "vylepšení"?

j.p.toman
18. 1. 2023 • 08:20

Co je to za omítku, kterou je ohozená ?

Jimmi
18. 1. 2023 • 07:24

Melouny jak melouny. Plastika dokáže divy. Ale ty pysky má jak havajský domovník.

smeagol
18. 1. 2023 • 00:17

Takova to byla pekna zenska, jak ze sebe nekdo muze udelat neco tak hnusneho? Ale co, hlavne, se libi manzelovi a sama sobe. Fakt uz jen hledat, kde ma ventilek na vypousteni.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.