Zdrcující ztráta pro Abbasovou: Rodina v troskách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zdrcující ztráta pro Abbasovou: Rodina v troskách

Lejla Abbasová
Lejla Abbasová (Robert Kleich, archiv)

Ničivé zemětřesení, které srovnalo část Turecka a Sýrie se zemí, si vyžádalo přes čtyřicet tisíc obětí. Katastrofa zasáhla i moderátorku Lejlu Abbasovou (43). Pod troskami zahynulo i šest příbuzných jejího partnera, podnikatele Volkana Kaynaka.

 

Obavy pro Abbasovou ale nekončí, Kaynak, se kterým má Lejla 3 dětí, dceru Iman a dvojčata Tea a Bena, totiž neváhal a doTurecka odjel, aby našel těla příbuzných. Doufá, že je bude moci důstojně pohřbít.

Byla přesvědčená, že umře! Kdy Lejlu Abbasovou zasáhla panická ataka?

Video se připravuje ...

„S dětmi jsem to řešila, protože se ptaly, kam táta odjel. Hrozně jsem se o Volkana bála, byla jsem mimo," popsala chvíle plné strachu Lejla pro Expres.cz. Požádala také o pomoc. Na místě jsou tisíce lidí, kteří nemají ani to nejnutnější, přespávají v troskách vedle tlejících těl. 

„Potřeba jsou stany, deky, chemické toalety, plynové hořáky. Proto jsem se rozhodla otevřít sbírku a požádat vás znovu o pomoc. Číslo sbírkového účtu mého nadačního fondu Asante Kenya je 1211009464/5500, do poznámky napište Turecko nebo uveďte variabilní symbol 623. V místě se o nákup postará Volkan. Vše zdokumentuje. Rozdá všem, které potká, doslova. Všichni jsou na tom stejně,“ vyzývá veřejnost. 

Lejla Abbasová prozradila své největší tajemství! Už patnáct let je v sektě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
24. 2. 2023 • 11:52

Víme, že je to v Turecku tragédie, ale nemusíte nám popisovat detaily. Svět je v troskách a mám dojem, že Vy se v tom vyžíváte, asi všichni primitivové píší do bulváru. Konec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.