Lejla Abbasová přiznala trable s tureckým partnerem: Zpackané zásnuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lejla Abbasová přiznala trable s tureckým partnerem: Zpackané zásnuby!

Lejla Abbasová prozradila Blesku, že se ji partner Volkan pokusil už dvakrát požádat o ruku. Ani jednou to ale nevyšlo.
Lejla Abbasová prozradila Blesku, že se ji partner Volkan pokusil už dvakrát požádat o ruku. Ani jednou to ale nevyšlo.  (archiv)

Před časem o sobě sice prohlásila, že není vdavekchtivá. V poslední době se ale Lejla Abbasová (42) na myšlenku manželství a roli manželky přece jen připravuje. Její turecký přítel a otec tří společných dětí Volkan (50) by si moderátorku totiž rád vzal za ženu. Jenže...

Jen za poslední rok se ji pokusil už dvakrát požádat o ruku. Ani jednou to ale neskončilo polibkem, objetím a dojatým: „Ano, vezmu si tě...“ Snaha o zásnuby tady ale samozřjemě byla. A samozřjemě vzešla ze strany přítele. „No, když se měl partner vyjádřit, tak nejdřív jsme se pohádali. To tedy úplně vtipné nebylo. Pak jsme z toho ale málem umřeli smíchy, když jsme to rozebírali,“ přiznala deníku Aha! Lejla, která první žádost o ruku obdržela před rokem. A dokonce byl i prstýnek, ovšem než stihl otec jejích dětí pokleknout, strhla se hádka a bylo po všem.

Čtyřnásobná máma Lejla Abbasová šíleně hubne: Velikost oblečení vyděsila i ji samotnou!

Video se připravuje ...

Druhá žádosto ruku

Před nedávnem se Volkan odvážil a jal se žádat svou krásku podruhé. „Když se chtěl vyjádřit, přišlo mi to tak hrozně vtipné, že jsem se rozesmála a prostě jsem ho zastavila v polovině. On mi řekl, že jsem ho odmítla podruhé a že vůbec neví, co s tím bude dělat,“ popsala druhé a snad ne poslední zásnuby Abbasová. Na pořádnou »českou« veselku to zatím nevypadá, ale moderátorka a matka čtyř dětí si s tím těžkou hlavu nedělá. „Ano, chtěla bych zažít svatbu, když ale nebude, tak prostě nebude,“ uzavřela kapitolu vdavek Lejla Abbasová.

Islámské sezdání

Lejla a Volkan mají za sebou tradiční sezdání před imámem. „To je pro Volkana a jeho rodinu mnohem důležitější než sňatek křesťanský. Jeho rodina je věřící a věří v islám. Já na svatbě nijak zvlášť netrvám. Je to hezké a chtěla bych být v bílém, i když teď už v bílém asi ne,“ řekla Lejla se smíchem. 2 muži a 4 děti Jako první potomek se Lejle narodil syn David (10), jehož otcem je muzikant a bývalý politik Michael Kocáb (68, na snímku). Se svým partnerem, tureckým podnikatelem Volkanem Kaynakem má dceru Imam (5) a dvojvaječná dvojčata Thea (3) a Bena (3).

Čtyřnásobná máma Lejla Abbasová: Stěhování z Česka kvůli dětem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
21. 8. 2022 • 14:05

Vypadá to, že spíše sleduje vlastní zájmy. Otec Davida bude v ČR a ona chce dítě odstěhovat na Kypr. Protože tam jsou prý lepší školy. To neví, že v Praze jsou také mezinárodní školy s vyučovacím jazykem v angličtině. Divím se Michaelovi Kocábovi, že s tím souhlasí. Připraví se o pravidelné návštěvy syna.

Petr Derby
20. 8. 2022 • 19:36

Abasova nikoho nezajima, je to uplne zbytecnej clovek. Mozna by se mela sbalit a mazat s Turkem nekam do Ankary, tady neni na jejich srdcervouci dramata nikdo zvedavej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.