Schyluje se ke střetu s Abbasovou? Kocáb nemíní přijít o syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Schyluje se ke střetu s Abbasovou? Kocáb nemíní přijít o syna

Lejla Abbasová prozradila, co říká Michael Kocáb na její plán odstěhovat se se společným synem na Kypr.
Lejla Abbasová prozradila, co říká Michael Kocáb na její plán odstěhovat se se společným synem na Kypr. (archiv)

Hudebník, občanský aktivista a politik Michael Kocáb (68) toho za svůj život zažil opravdu nemálo. Jeho zaneprázdněnost však měla dopad na jeho osobní život...

Hudba a politika zaměstnávají Michaela Kocába již notnou řádku let. O pestrost tak ve své kariéře nikdy neměl nouzi. Díky rockové kapele Pražský výběr a politickým aktivitám se také dostal do povědomí širší veřejnosti. Skloubit hudbu a politiku se mu sice dařilo, jako rodič ale nebyl vždy »po ruce«.

Tajemství „osudové“ vily Michaela Kocába: Co všechno ukrývá a proč ji koupil?

Video se připravuje ...

„Já jsem se snažil dělat pro ty děti co nejvíc. On každý otec se snaží být ten nejlepší. Pak jsou ale různá povolání, která zabraňují hodně častému kontaktu s dětmi. To mé politické období v průběhu sametové revoluce, to jsem měl také hodně práce. A když jsem měl Pražský výběr a dělal muziku, to jsem naštěstí měl doma studio, takže jsem se snažil být hodně s dětmi," prozradil v rozhovoru pro server eXtra.cz.

Vliv na své děti ovšem měl, třebaže s jeho přístupem k potomkům by tehdy ne všichni sympatizovali. „Naše výchova byla taková liberální, taková ta americká. To tam vnesla Marsha (bývalá manželka, pozn.red.), Američanka. A možná by někteří rodiče řekli, že bychom na ty děti měli být přísnější. Ale nejsem si vědom, že bychom tu výchovu někde podcenili,“ uvedl Kocáb.

Lejla Abbasová prozradila své největší tajemství! Už patnáct let je v sektě!

Video se připravuje ...

I přes pracovní vytížení jsou pro něj děti prioritou. Situace, v níž se ocitl s Lejlou Abbasovou, svou bývalou partnerkou a matkou nejmladšího syna, pro něj není jednoduchá. Jak napsal výše zmíněný web, ze vztahu odešla právě Lejla se slovy, že se v něm »dusí«. Nyní je ovšem šťastná po boku Turka Volkana Kaynaka a plánuje natrvalo odcestovat  z Česka i se synem Davidem.

To pro Michaela Kocába představuje značný problém. „Lejla, jestli se bude stěhovat do Turecka, to nevím, ale každopádně vím, že jí s sebou nechci Davídka dát. V tom asi překážka bude, možná že už tedy ustoupila, ale já prostě nechci přijít o dítě. To dítě by pro mě bylo víceméně ztracené," dodal Michael Kocáb.



Přečtěte si
bursik
10. 11. 2022 • 17:56

Ženatý kocab s druhou mizou se teď nestačí divit co si nadrobil na stará kolena!

srpen
10. 11. 2022 • 13:26

Proč by máma byla praštěná, je plno matek, které se s partnerem rozejdou a žijí si svůj život, tak neremcejte, víte houby o Lejle a Kocábovi.

miroslava13
10. 11. 2022 • 12:12

no co říct, praštěná máma myslí jen na sebe a svého Volkana. Co chudák Davídek? Kluci svého tátu pro život hodně potřebují a to i tehdy, kdy o něj mámy už nestojí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.