Kašle Abbasová na zákaz Kocába? Chystá se do Keni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Kašle Abbasová na zákaz Kocába? Chystá se do Keni

Michael Kocáb Blesku prozradil, proč zarazil stěhování expartnerky Lejly Abbasové a syna Davida na Kypr.
Michael Kocáb Blesku prozradil, proč zarazil stěhování expartnerky Lejly Abbasové a syna Davida na Kypr. (archiv)

V Čechách Lejlu Abbasovou (44) už dlouhodobě nic nedrží. Před časem se rozhodla, že by se jednak chtěla vracet více do Keni, kde nyní pracuje na velkém projektu, a pak by chtěla dětem poskytnout mezinárodní vzdělání. Jako vhodná destinace se zdál být Kypr, ovšem s tím otec jejího nejstaršího syna Davida, Michael Kocáb (69), nesouhlasí. 

Kypr má velmi výhodnou polohu pro případné přelety do Keni, kde Lejla nedávno ve spolupráci s Olgou Lounovou a Liliou Khousnoutdinovou otevřela porodní a poporodní oddělení kliniky. Nyní se připravuje další část projektu a už teď je jasné, že bez časté účasti Lejly přímo v místě to půjde obtížně. Ovšem ke stěhování na Kypr se Kocáb kladně rozhodně nevyjádřil, a to i přestože by měl jejich syn David zajištěný britský systém výuky. 

Kocáb zarazil stěhování Abbasové na Kypr: Udělali by ze syna muslima!

Video se připravuje ...

„Je to dávno pasé. Řešili jsme to s ohledem na tři nejmladší děti, které by tam nastoupily na základní školu a David na druhý stupeň. Měli jsme kolem toho s tátou Davida velkou debatu," přiznala Abbasová pro Expres.cz. Ta skončila poměrně striktním zákazem - kvůli víře.

„Udělala by z něj muslima! Chtěli se odstěhovat někam do islámského světa. Ne že bych proti nim něco měl, jsem v tomto až protivně liberální. Ale přece jen mít svého syna najednou v úplně jiné islámské kultuře, protože její manžel je Turek, tak jsem si říkal, že to ne,“ řekl tehdy rázně Kocáb. 

Abbasová se nechala přemluvit, aby zpívala! Promluvila také o tragédii v rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5814161
5. 4. 2024 • 20:50

Dobře mu tak. Měl toho svýho hada krotit.

Dianthos
5. 4. 2024 • 07:51

Pokud Kocábův syn vyrůstá v rodině muslima, se třemi muslimskými sourozenci, tak se z něho stává muslim i na českém území.
Ale chápu, že nechce ztratit své malé dítě, ztratit vliv na jeho výchovu, nechat si ho odcizit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.