Abbasové strach o syna: Vypadá jako Rom nebo Ind | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Abbasové strach o syna: Vypadá jako Rom nebo Ind

Lejla Abbasová
Lejla Abbasová (CNC_Tonda Tran)

Krásná moderátorka Lejla Abbasová (42) je zasloužilou maminkou. S muzikantem Michaelem Kocábem má desetiletého syna Davida, se současným partnerem vychovává ještě šestiletou dcerku Iman a dvojčata Thea a Bena. O jedno z dvojčat má ale strach...

Otec Lejly Abbasové je Súdánec, matka Češka. Právě po tátovi podědila exotický vzhled. Ačkoli je to dnes jedna z jejích největších předností, když byla menší zažila i šikanu a obává se, aby se s ní nesetkal i její syn, který je po mamince snědší. 

Čtyřnásobná máma Lejla Abbasová šíleně hubne: Velikost oblečení vyděsila i ji samotnou!

Video se připravuje ...

„Já jsem měla problémy ve škole, zažila jsem šikanu. Doufám, že moje děti už si tímto procházet nebudou muset, i když jedno z dvojčat je hodně tmavé. Kolikrát jsme přemýšleli nad tím, jak ho bude brát česká společnost, protože ještě vypadá tak jako Rom nebo Ind. Ale věřím, že dnešní škola je mixovaná, je tam spousta Vietnamců, cizinců,“ vyjádřila se v rozhovoru pro iDnes. Kdyby ale došlo k případným problémům, bude moci synovi předat ten nejlepší recept, jak se s případnými narážkami vyrovnat. 

„Ale jinak je strašně důležité nereagovat na urážky, nedávat vůbec prostor tomu útočníkovi a k tomu, aby si mohl myslet, že vás to raní. Tak jsem se vlastně vyrovnávala se šikanou. To, že jsem se naučila je úplně vymazávat ze svého prostoru, nereagovat, nedávat ty podněty,“ prozradila. 

Čtyřnásobná máma Lejla Abbasová: Stěhování z Česka kvůli dětem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.