Čtyřnásobná matka Lejla Abbasová: Konečně svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čtyřnásobná matka Lejla Abbasová: Konečně svatba!

Lejla Abbasová
Lejla Abbasová (Profimedia)

Exotická moderátorka Lejla Abbasová (39) by se ráda viděla v bílém! S přítelem, tureckým podnikatelem Volkanem Kaynakem, vážně uvažují o svatbě.

„Volkan tvrdí, že mě chce požádat na netradičním místě, aby to byl pro nás pro oba zážitek, tak jsem zvědavá. Doufám, že příští rok svatbu stihneme,“ svěřila se deníku Aha! Lejla, která má s partnerem dvojčata Bena a Tea (oba 1), dceru Iman (2) a z předhozího vztahu s Michaelem Kocábem (65) syna Davida (7).

Čtyřnásobná maminka rok od porodu předváděla na mole v legínách a topu pod prsa. „Skoro až do narození dvojčat jsem hodně cvičila a posilovala břicho, v podstatě do sedmého měsíce a kluci přišli na svět v osmém. Teprve nedávno jsem přestala kojit nejmenší děti, takže až teď jsem opět začala cvičit. Jelikož běhám okolo čtyř dětí, tak kila šla dolů hned, ale musím zpevňovat,“ řekla moderátorka.

Rok po porodu dvojčat plánuje Lejla Abbasová svatbu: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.