Abbasová v péči psychologa! Co se děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Abbasová v péči psychologa! Co se děje?

Lejla Abbasová se radí s psychologem.
Lejla Abbasová se radí s psychologem. (Foto: Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát)

Lejla Abbasová (37) to neměla v životě zrovna jednoduché. Dětství prožila bez táty, musela čelit faktu, že má odlišnou barvu kůže než její matka a navíc toužila zjistit, jaké jsou její kořeny a jak vypadá druhá polovina její rodiny.

Ke štěstí jí nepomohl ani rozchod s Michaelem Kocábem (62), se kterým má syna Davida. Na jeho výchově si dává extrémně záležet a neváhá pro to využít i pomoci odborníků. Lejla se nyní objevila na obrazovkách TV Barrandov v pořadu Společně to zvládneme, kde půjde o děti z problematických rodin a nebude tu nouze o silné příběhy a ani o odbornou pomoc psychologa.

„Jde vlastně o licencovaný pořad, takže po světě se ví, že funguje. A má smysl. Když mě oslovila TV Barrandov, viděla jsem zahraniční díly konkrétně ze Skandinávie, kde je ale přístup k rodině úplně jiný. Trochu jsem se obávala toho, jak to bude u nás. Zásadní osobou je zde psycholog, respektive psycholožka – Monika Vieweghová, která je skvělá. Nejenže vypadá dobře na kameře ve smyslu, že mluví srozumitelně, je sympatická, umí uchopit jádro věci, ale je na první pohled vidět, že ji příběhy rodičů i dítěte zajímají,“ prozradila Lejla pro Sedmičku s tím, že ona sama pomoc psychologa využila. „Byla jsem u něj už v době, kdy jsme se rozešli s Michaelem. V tom jsem pragmatik. Mám zlomenou nohu? Jdu k doktorovi. Mám něco s hlavou? Dojdu si k doktorovi,“ řekla Abbasová s tím, že je to běžné a hlavně nejkratší cesta k životní rovnováze. „Proč bych měla sama složitě hledat cestu, když je člověk, který na to má pět škol, a podobných problémů mělo už sto lidí přede mnou, takže na to určitě existuje nějaké řešení, a pokud ne, tak si alespoň ráda poslechnu názor někoho nezaujatého. V tom jsem opravdu pokorná,“ dodala moderátorka.



Přečtěte si
jity
14. 3. 2017 • 09:07

Lejla bývala hezká, ale nyní se dostává do ošklivosti. Sympatická mi byla, ale za to co předvedla s Kocábem už není. Nejen k tomu, že ho odvedla od rodiny, ale její tenkrát namyšlené chování.

peparychtar
12. 3. 2017 • 15:50

Nezavid )))

peparychtar
12. 3. 2017 • 15:48

A proč by to dělala, ty mrdko? )))))

bursik
12. 3. 2017 • 15:23

presne ,dobry postreh

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.