Abbasové sen v troskách: Kvůli Kocábovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Abbasové sen v troskách: Kvůli Kocábovi

Lejla by už ráda řekla Česku sbohem, ale nemůže.
Lejla by už ráda řekla Česku sbohem, ale nemůže. (archiv Blesku)

Čtyřnásobná máma by nejraději sbalila rodinku a natrvalo přesídlila na africký kontinent. Jenže jejímu snu stojí něco v cestě...

Na otázku, zda by se i s rodinou odstěhovala do Afriky, odpoví Lejla Abbasová (38) bez přemýšlení: „To bez diskuze!" Proč už tam tedy dávno není? „Kdybychom neměli závazky vůči Davidovi, tak už tam jsme. Ale pro mě je svatý vztah mezi dítětem a rodičem a já v žádném případě nebudu tímto způsobem zasahovat do vztahu Davida a jeho táty. Já jsem bez táty vyrůstala a Davidovi bych to neudělala," dušuje se Lejla v magazínu Maminka.

A o jaké závazky jde konkrétně? Šestiletému Davídkovi, které ho má s muzikantem a někdejším politikem Michaelem Kocábem (64), začíná v Česku škola! Takže na nějaké to stěhování do Afriky může Abbasová ještě pár let zapomenout. Aktuálně má stejně jiné starosti, před třemi týdny totiž porodila dvojčátka. A protože miminka přišla na svět předčasně, zůstávají v inkubátorech v porodnici v pražském Podolí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.