Jitka Boho tři měsíce po porodu jako laňka: Zázračná dieta s brambůrky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jitka Boho po porodu jako laňka: Zázračná dieta s brambůrky!

Se synkem Tedíkem chodí i na pracovní akce.
Se synkem Tedíkem chodí i na pracovní akce. (M. Rušinová, D. Malík, A. Malachovský)

Od porodu syna Tadeáška uběhly pouhé čtyři měsíce a modelka a zpěvačka Jitka Boho (31) je zpět na své původní váze! Po rychlém úbytku těhotenských kil touží většina žen, proto i modelčiny fanynky pochopitelně zajímá, jaký efektivní postup zvolila.

Každé tělo funguje jinak, zvlášť to po porodu. Modelka Jitka Boho sice spadla na svou váhu před druhým otěhotněním, zaručený recept ale v podstatě nemá a řídí se tím, co jí samotné vyhovuje. „Jsem vegetariánka už od patnácti let. Měla jsem nedostatek železa, takže jsem ho brala během těhotenství a beru ho i teď. Užívám také doplňky stravy pro maminky,“ uvedla Jitka Boho pro web Expres.cz.

Dvojnásobná máma Jitka Boho: Přítel ještě nepřebaloval! Jsem přecitlivělá, přiznává modelka

Video se připravuje ...

Že se tak rychle může chlubit ukázkovou postavou, je spíš zásluhou mateřství, kvůli němuž se maminky v prvních měsících málokdy zastaví. Pravidelný pohyb a strava, která zasytí, ale časově příliš nezdrží, je to, co se Jitce osvědčilo. „Jím brambůrky, ráno jsem měla celé balení pufovaných čokoládových chlebíčků,“ prozradila modelka a zpěvačka, která je toho názoru, že za rychlým úbytkem váhy je i kojení a neustálý pohyb kolem dětí i celé domácnosti. Nakonec došla k závěru, že vlastně sedí pouze tehdy, když kojí. Při takovém množství pohybu jdou kila dolů opravdu sama…

Sotva porodila, už se chystá do práce: Jitka Boho nechce spoléhat jen na influencerství

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
21. 2. 2023 • 16:53

Jste dvojnásobná matka, prosím neukazujte se v podprdě a spodních kalhotkách....je to trapas, ať jste jako laňka nebo jako bečka, obojí je nevhodné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.