Věra Galatíková (†69): Den před pohřbem prasklo rodinné tajemství! Ona i dcera vyzkoušely drogy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Věra Galatíková (†69): Den před pohřbem prasklo rodinné tajemství! Ona i dcera vyzkoušely drogy!

Věra Galatíková v rámci léčby rakoviny brala i drogy a její dcera Kristýna Frejová přiznává, že během studií nejen pila, ale vyzkoušela i nějakou tu chemii.
Věra Galatíková v rámci léčby rakoviny brala i drogy a její dcera Kristýna Frejová přiznává, že během studií nejen pila, ale vyzkoušela i nějakou tu chemii. (Profimedia.cz)

PRAHA – Drogy?! Šokující svědectví se objevilo kolem nedávno zesnulé herečky Věry Galatíkové(†69), která má dnes poslední rozloučení v Národním divadle. V době, kdy bojovala s rakovinou plic, měla vyzkoušet i léčbu pomocí zakázaných substancí – drog.

Drogy?! Šokující svědectví se objevilo kolem nedávno zesnulé herečky Věry Galatíkové(†69), která má dnes poslední rozloučení v Národním divadle. V době, kdy bojovala s rakovinou plic, měla vyzkoušet i léčbu pomocí zakázaných substancí – drog.

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Staré přísloví potvrzuje i případ nedávno zesnulé herečky Věry Galatíkové (†69). Ta několik let statečně bojovala s krutou rakovinou plic. A při svém marném boji dokonce v rámci léčby vyzkoušela i některé drogy. A to navzdory tomu, že měla s těmito látkami nedobré zkušenosti. V minulosti totiž s nimi měla problémy její dcera Kristýna Frejová (36).

„Zkouším různé alternativní způsoby léčby,“ přiznávala Galatíková v době, kdy statečně válčila se svou rakovinou. „Vím, že zkoušela marihuanu. Ta totiž utlumuje některé nepříjemné projevy léčby rakoviny. To je člověku tak blbě, že vyzkouší cokoliv, jen aby se mu ulevilo,“ popisuje blízký přítel Galatíkové. Ta se rozhodla užít drogu, ačkoliv z minulosti měla s těmito látkami kvůli dceři Kristýně hodně špatné zkušenosti.

„V době studií na DAMU jsem nejenom hodně pila, ale vyzkoušela jsem i kdejakou chemii,“ upřímně doznává Kristýna Frejová. „Je to pro mě minulý život a už se k tomu nechci vracet,“ dodává k neveselé etapě svého života dcera slavné herečky.

Věra Galatíková má již dnes od 12 hodin pohřeb v budově Národního divadla v Praze. Rozloučit se s ní přijde řada kolegů, ale i mnoho jejích věrných obdivovatelů. Jak pohřeb probíhal, čtěte už zítra v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.