Líbačka Carrie a Aidana naznačuje že... Bude zase sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Líbačka Carrie a Aidana naznačuje že... Bude zase sex!

Sex ve městě
Sex ve městě (Profimedia.cz)

Natáčení druhé série volného desetidílného pokračování oblíbeného Sexu ve městě je v plném proudu. Štáb seriálu »A jak to bylo dál 2« novinky z děje bedlivě střeží, ale z uniklých fotografií je jasné, že se chystá velký milostný comeback: Hlavní hrdince Carrie totiž znovu zamotá hlavu fešák Aidan Shaw!

Původně se jeho postava měla objevit už v první sérii, to se ale tvůrcům nehodilo do scénáře vzhledem k truchlení Carrie nad ztrátou »Božského«. Nyní se ovšem rozhodli obě postavy uvrhnout znovu do randění.

Natáčení nového seriálu Sexu ve městě: Sarah Jessica Parker

Video se připravuje ...

A pohled na Sarah Jessiku Parkerovou (57), jak v jedné ze scén vášnivě líbá Aidanova představitele Johna Corbetta (61) bude jistě pro natěšené fanynky tou nejlepší pozvánkou k televizním obrazovkám.

Ukázka nové kolekce bot Sarah Jessicy Parker. Láska k botám nikdy nevyprchá! My bychom si rozhodně některé z lodiček vybraly!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.