Pokračování Sexu ve městě zklamalo, ale... Bude další série?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pokračování Sexu ve městě zklamalo, ale... Bude další série?!

Sex ve městě
Sex ve městě (HBO Max)

Nové pokračování seriálu Sexu ve městě s názvem A jak to bylo dál… se nesetkalo s pozitivními ohlasy, už se ale uvažuje o druhé sérii! Představitelka Mirandy by totiž uvítala ještě více odtabuizování společenských témat, o nichž by se dle ní mělo mluvit více otevřeně.  

Přísloví méně je více rozhodně nelze aplikovat na současné společenské otázky týkající se především diverzity lidí, kteří chtějí být plnohodnotnými členy společnosti. Proto i pokračování úspěšného seriálu Sex ve městě na tyto lidi myslí a snaží se je začlenit do seriálu, který byl v devadesátých letech populární právě pro dnes již stereotypní společenská témata -  sexuální orientací a barvou pleti hlavních představitelek počínaje.  

Uvědomění přišlo hlavně ze strany Cynthie Nixonové (55), která vystřízlivěla ze zastaralých standardů a je ráda, že to samé udělali i tvůrci nového pokračování seriálu. „Existuje mnoho témat, bez kterých bych se dalšího pokračování natáčení zcela jistě nezúčastnila. Na naše první série, které jsme udělali, jsem velmi pyšná. Ale co se týká ras a pohlaví, diverzita v původním Sexu ve městě bohužel opravdu naprosto chyběla,“ cituje herečku web iDnes.cz.

Natáčení nového seriálu Sexu ve městě: Sarah Jessica Parker

Video se připravuje ...

V potenciální druhé sérii by tak mělo platit, že více je více. „Čím déle jsem o tom mluvila s kolegyněmi Sarah Jessicou Parkerovou (56), Kristen Davisovou (56) a režisérem Michaelem Patrickem Kingem, tím více byli pro. Souhlasí se mnou. Chtěli bychom všichni nějak napravit to, co jsme v minulosti ve scénáři udělali špatně,“ dodala seriálová Miranda Hobbsová.



Přečtěte si
AHel
28. 3. 2022 • 00:47

Pokračování Sexu ve městě mě velmi velmi zklamalo a mé přátelé také, podívali jsme se na dva díly a znechuceně jsme to přestali sledovat. Je to odtržení od života, řeší se úplné nesmysly. je to sešroubované, nepřirozené....je tolik témat, která by se dala zpracovat, aby bylo na světě lépe, tak mi řešíme 32 druhů pohlaví a jiné pseudo problémy pro unuděné, egocentrické individua, která nemají trochu studu a troubí do světa blbosti a neschopní novináři se toho chopí, aby se zviditelnili. Sjíždíme už z normy do podivností, a svět čeká pád do hlubin hnusu jako Řím, pokud lidi zase nezačnou přemýslet o normálnostech, budou skutečně pracovat a né vymýšlet blbosti, né nadarmo se říká práce šlechtí člověka či kdo něco dělá nezlobí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.