Premiéra pokračování Sexu ve městě: Carrie ukázala dekolt i syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Premiéra pokračování Sexu ve městě: Carrie ukázala dekolt i syna

Sarah Jessica Parker na premiéře
Sarah Jessica Parker na premiéře (Foto Reuters, ČTK, Profimedia.cz)

Fanoušci se konečně dočkali! Ve středu se v New Yorku konala slavnostní premiéra seriálu And Just Like That (A jak to bylo dál...), který je pokračováním kultovního seriálu Sex ve městě.

Hlavní hrdinka Sarah Jessica Parkerová (56) neboli newy orská sloupkařka Carrie Bradshawová se na slavnostním večeru blýskla šaty značky Oscar de la Renta s hlubokým dekoltem a vzácně ukázala také svého syna Jamese (19), kterého jinak moc do společnosti nevodí. „No jo, je to mladý muž,“ reagovala Parkerová, kterou doprovodil také manžel Matthew Broderick (59), na poznámku, jak moc její syn vyrostl.

Natáčení nového seriálu Sexu ve městě: Sarah Jessica Parker

Video se připravuje ...

A jak to bylo dál...? Pan Božský umřel!

Nová desetidílná série, která po skoro 18 letech navazuje na původní příběh newyorských kamarádek, měla včera i televizní premiéru na stanici HBO GO. A tak už je venku jedno z dosud bedlivě střežených tajemství: pana Božského, manžela hlavní hrdinky Carrie v podání Chrise Notha (67), čeká smrt! Jeho skonem na infarkt a pohřbem celé pokračování kultovní televizní série začíná. Zdá se tedy, že se Carrie bude nejdřív oklepávat z prožitého šoku, aby časem našla novou spřízněnou duši v muži, jehož v seriálu ztvárňuje (59).

Víte, že...

...pokračování seriálu má celkem deset dílů, které na platformě HBO GO půjdou až do 3. února 2022?

Nové díly seriálu Sex ve městě: jak probíhalo natáčení?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.