Samantha znovu v Sexu ve městě: Návrat kvůli jediné scéně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Samantha znovu v Sexu ve městě: Návrat kvůli jediné scéně!

Herečka Kim Cattrallová se nečekaně vrací do pokračování Sexu ve městě And Just Like That.
Herečka Kim Cattrallová se nečekaně vrací do pokračování Sexu ve městě And Just Like That. (profimedia.cz)

Kim Cattrallová (66) alias náruživá dračice Samantha ze Sexu ve městě splnila přání mnoha fanoušků a objeví se ve druhé řadě pokračování nazvaného A jak to bylo dál... Jenže!

Uvidíme ji pouze v jedné scéně! Samantha, která se s hlavní hvězdou Sarah Jessicou Parkerovou (58) rozkmotřila poté, co se nedohodly na podobě dodnes nenatočeného třetího filmu Sex ve městě, si vydupala, že se se žádnou ze slavných kolegyň při natáčení nepotká. Televizní stanice HBO, která ji ke comebacku přemluvila, jí na vše kývla.

Natáčení nového seriálu Sexu ve městě: Sarah Jessica Parker

Video se připravuje ...

To, že se Kim vrátí, netušili ani lidé ze štábu, její jméno totiž vůbec nefigurovalo na seznamu herců pro daný den. Není divu, že když se objevila, byli všichni paf. Sama však tvrdí, že její neúčast v první řadě pokračování bylo spíše vinou ostatních. „Nikdo mě nikdy nepožádal, zda bych si roli zopakovala. O pokračování jsem se dozvěděla až ze sociálních sítí,“ vyjádřila se s lítostí v hlase.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.