Drsný názor Kim Cattrallové: Pokračování Sexu? Je to brak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drsný názor Kim Cattrallové: Pokračování Sexu? Je to brak!

Nové pokračování Sexu ve městě? Drsný názor Samanthy Kim Cattrallové: Je to brak!
Nové pokračování Sexu ve městě? Drsný názor Samanthy Kim Cattrallové: Je to brak! (Profimedia.cz)

V pokračování kultovního seriálu Sex ve městě, které se vysílá pod názvem A jak to bylo dál..., chybí mnoha fanouškům sexuální dračice Samantha v podání Kim Cattrallové (65).

Herečka účast odmítla, a nyní dokonce novou sérii označila za brak! Cattrallová zatím nový seriál svých bývalých hereckých partnerek Sarah Jessiky Parkerové (56, Carrie), Cynthie Nixonové (55, Miranda) a Kristin Davisové (56, Charlotte) nekomentovala a i tentokrát na to šla tak trochu »od lesa«.

Natáčení nového seriálu Sexu ve městě: Sarah Jessica Parker

Video se připravuje ...

„Jsem moc ráda, že v tom pokračování Kim Cattrallová není. Je to brak!“ napsala na Twitteru fanynka Julia Hawsová. A pod tím statusem se objevil like, tedy souhlas, od jisté... Kim Cattrallové! Co na to asi řeknou její (bývalé?) kamarádky? Mimochodem, nelichotivé hodnocení má seriál i u českých diváků na csfd.cz – dávají mu jen 49 %.



Přečtěte si
AHel
15. 4. 2022 • 16:44

Jsem ráda, že známá herečka to trefně ohodnotila a hodila tak mezi své vidle. Je to fakt hrůůůůůůůůza seriál, klobouk dolů. Jako jediná má úroveň, ostatní v tom hrají a je to trapnost nad trapnost.

ejvm1712
15. 4. 2022 • 14:53

Už se připtavuje další pokračování. Kerý se přestěhuje do Prahy. Slyšela totiž ,že tam létají pečení holuby do pusy. Chce si tu najít bohatého multimilonáře. Nikdo o ni však nestojí. Všichni se ji chechtají,že má plesnivé vlasy ,křivé nohy plné křečáků a velký nos. Najde si práci b marketu jako uklízečka. Narazí tam na Božského. Ten tam dělá skladníka. Jeho smrt byla kamufláž. Opět se do sebe zamilují,vezmou se a adoptují rovnou patnáct dětí. Pokračování příště

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.