Dcera hospitalizované Urbánkové prosí: Modlete se za maminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dcera hospitalizované Urbánkové prosí: Modlete se za maminku!

Naďa Urbánková se nakazila koronavirem!
Naďa Urbánková se nakazila koronavirem! (Archiv)

Ačkoli nás vir covid-19 netrápí tolik jako dříve, stále tu mezi námi je, stejně jako veškerá rizika s ním spojená. Momentálně se zákeřným protivníkem bojuje zpěvačka Naďa Urbánková (83). Její zdravotní stav bohužel vyžadoval hospitalizaci v nemocnici.

Nezmizel mávnutím proutku. Covid-19 stále představuje nebezpečí, zvláště pak pro starší ročníky či osoby, které si v minulosti prošly vážnou nemocí. Zpěvačka Naďa Urbánková naneštěstí prodělala rakovinu obou prsů, a tak je nyní vystavena velkému nebezpečí. Dcera Jana Fabiánová (43) proto vyzvala příznivce své maminky, aby byli myšlenkami s ní.

Naďa Urbánková – přední dáma českého country a zkušená herečka prošla mnoha těžkými životními zkouškami

Video se připravuje ...

„Jestli máte v téhle nelehké době kousek modlitby nazbyt, prosím, věnujte ji dnes mojí mamince. Je v nemocnici s covidem a není jí vůbec dobře,“ informovala veřejnost Fabiánová, která dostává informace pouze od nemocničního personálu. „Bohužel ani já k ní momentálně nesmím...“ přiznala smutný fakt dcera Nadi Urbánkové, jež byla podle informací deníku Blesk převezena z pelhřimovské nemocnice do Prahy. „Prosím nevolejte jí, nemůže k telefonu. Jen na ni prosím myslete,“ dodala zdrcená Jana Fabiánová.

Pavel bojuje s nemocí, Babiš s reakcemi na duel a StB. Covid a nová studie a koho zvolí VIP?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5571928
27. 1. 2023 • 11:55

Moc drzim palce, at se maminka uzdravi...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.