Fabiánová o Urbánkové děsí: Mámu znásilnil otec, když jí bylo 8 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Fabiánová o Urbánkové děsí: Mámu znásilnil otec, když jí bylo 8 let!

Jana s milovanou maminkou Naďou
Jana s milovanou maminkou Naďou (Aha! Pavel Machan)

Zpěvačka Jana Fabiánová (43) rozpoutala v Česku hotové pozdvižení, když označila známého psychiatra coby pachatele sexuálního zneužití své osoby. A teď přišla s další šokující informací - její maminku Naďu Urbánkovou prý znásilnil vlastní táta!

Že hodlá horor se sexuálním zneužíváním zveřejnit a jakou bouři tím způsobila ovšem Jana slavné matce neoznámila: „Ne, mamince je 82 let, žije v Želivě a já neměla zapotřebí jí každý den reportovat, co zase vyšlo za nadávky a urážky. Ona by mi nepomohla a jenom by ji to trápilo, takže jsem se snažila ji do toho vůbec nezatahovat. Maminka si prožila zneužívání ze strany otce, když byla dítě!"

Tajemství na hrobě Šafránkových. A Urbánkové zemřelo dítě

Video se připravuje ...

„Maminku znásilnil její vlastní otec, když jí bylo osm let. Já dědečka nezažila. Zemřel, když bylo mámě asi deset. Vůbec nevím, jak na to reagovat. Je to strašně těžký. To je prostě taková rána," šokovala Fabiánová moderátorku talkshow Na kafeečko Miluši Bittnerovou (44).

Naďa Urbánková: O zkažené svatbě své dcery i osamělých Vánocích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
doktormediciny
5. 2. 2023 • 18:51

Je to divne, ze o tom vubec mluvi...

ELLA Průšová
26. 1. 2023 • 21:30

, Jsou vlezlé obě, už našla stará Urbánková, hrob svého potratu? Jí všichni ubližovali, okrádali jí, byli na ni zlý ať si holky zametou před svým prahem!

ejvm1712
28. 4. 2022 • 20:56

Nezničitelná Linda alias Jana. Bů bů bů. Manžel ji týral, avizovaný Američan si ji v Americe nevzal, Indický Američan nakonec taky ne a z Čech zdrhnul. Cimického zničila. Na koho se přilepí teď ? Bacha chlapi pořiďte si plechový trenky !

jity
28. 4. 2022 • 12:19

Proč se s tím na stará kolena pořád zaobírá. Má se těšit z každého dne, pokud ji nic nebolí. Špatné zkušenosti raději vytěsnit, vždyť jsme jen jednou na světě. Ono je také škoda, že nemá žádná vnoučata, těm by se třeba věnovala a ne pořád přebraným Abrhámem atd.

st.rec
27. 4. 2022 • 19:47

Wono je to takový divný,otec možná dceru osahával a za klasické znásilnění to asi považovat úplně nejde,ale podle dnešních splašených dez-informací a informačních omylů lze opravdu všechno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.