Syn Nerudové v šoku: Ať ti chcípne máma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Syn Nerudové v šoku: Ať ti chcípne máma!

Prezidentská superdebata Blesku: Danuše Nerudová. (3.1.2023)
Prezidentská superdebata Blesku: Danuše Nerudová. (3.1.2023) (Blesk:Jakub Poláček)

Prezidentské volby se pomalu, ale jistě chýlí ke konci. Názory mezi lidmi se vyostřují a někteří jedinci už bohužel překračují pomyslnou hranici slušného chování. Na vlastní kůži to poznal i syn kandidátky Danuše Nerudové (44), Filip (16).

Mladík na svém Instagramu sdílel nenávistný vzkaz, který mu přišel z anonymního profilu. „Ať ti chcípne máma. Myslel jsem si, že za těch pár měsíců kampaně už jsem si zvykl na všechno. Tohle mě ale fakt dostalo. Ať ti chcípne máma. To bych nepřál nikdy ani svému největšímu nepříteli," svěřil se Filip. Takové řádky by nemělo číst žádné dítě. Přesně proto se rozhodl o zprávou plnou zlosti podělit. Chce totiž všem ukázat, že tohle není v pořádku a nikdy by to nemělo být tolerováno.

Kdo žil z prezidentkých kandidátů od výplaty k výplatě?

Video se připravuje ...

„Tohle prostě není v pohodě. Nechci, aby tohle bylo normální. Dlouho jsem přemýšlel, jestli s tím jít ven. Chtěl jsem před tím mámu chránit. Nakonec mi ale připadá důležitější dát signál, že každý hate má svoje hranice. A přát komukoli smrt je prostě NO GO. Takže chci, abyste to viděli a abyste se nad tím zamysleli,“ vysvětlil mladík. Zároveň poděkoval všem, kteří ho chápou a zastávají se jeho i maminky v komentářích.

Svůj názor dal najevo například i moderátor Honza Musil. „Toto chcete? Zastrašovat? Vyhrožovat dětem a rodinám? Až sem dokáže člověk klesnout? Styďte se každý, kdo kryje takového člověka, styďte se každý, kdo se schováváte za anonymní nick!" napsal rozzlobeně Musil.

Vzkaz voličům Danuše Nerudové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
5. 1. 2023 • 15:48

V poslední době je plivání jedovatých slin ptavidlo a začali to především politici. Aby se zalíbili, rozeštvávají svými výblitky společnost. Stačí nejen sledovat v TV stupidní debaty, ale různé rozhovory apod. Hnusná doba, kde vládnou hnusní lidé. Ryba smrdí vždy od hlavy.

AHel
5. 1. 2023 • 13:42

je hnusná doba, všichni se chovají hnusně, v zaměstnání, v tramvaji, ve vlaku, v obchodě, na kluzišti, na horách i sousedi v baráku. Tak to je.... otázka proč asi??? Všichni si dovolují, protože je svoboda, bezohlednost a nadřazené a zlé chování se považuje za standard k nastartování kariéry.....nikdo ale neřekne, že se svobodou je spojená zodpovědnost a slušnost k druhému. Všichni jsou rozeštvaní v rodinách...jsem překvapená, že se někdo diví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.