Obří mejdan! Nechyběl Jágr ani Havlová. Co je s Bohdalovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mejdan u ochránce Gottové! Nechyběl Jágr ani Havlová. Co je s Bohdalovou?

Opulentní Silvestr v Kings plný celebrit: Ivana Gottová, Leon Tsoukernik s manželkou Sandrou Tsoukernik, Osmany Laffita, Monika Absolonová, Michal David s rodinou, Blanka Matragi, Helena Vondráčková, Štefan Margita, DJ Roxtar, Andrea Pomeje a mnoho dalších
Opulentní Silvestr v Kings plný celebrit: Ivana Gottová, Leon Tsoukernik s manželkou Sandrou Tsoukernik, Osmany Laffita, Monika Absolonová, Michal David s rodinou, Blanka Matragi, Helena Vondráčková, Štefan Margita, DJ Roxtar, Andrea Pomeje a mnoho dalších (archiv Blesku)

Osobnosti českého showbyznysu slavily příchod nového roku společně. Mega-pařba se odehrála v rozvadovském Casinu King´s, které patří Leonu Tsoukernikovi (49). Tedy podnikateli, který poskytl útočiště Ivaně Gottové (46) po smrti jejího manžela. Vdova po Karlu Gottovi (†80) tudíž na párty samozřejmě chybět nemohla!

Mezi pozvanými se objevila celá řada známých tváří včetně bývalé první dámy Dagmar Havlové (69), hokejového útočníka Jaromíra Jágra (50) nebo módní návrhářky Blanky Matragi (69). Jiřinu Bohdalovou (91) tato smetánka postrádala, ta kvůli problémům s páteří dokonce vynechala i chalupu a zůstala doma, kde jí společnost dělala kamarádka a později i režisér Zdeněk Zelenka (68). Před půlnocí přispěchala i dcera Simona Stašová (67), která měla silvestrovské představení. Štefan Margita (66) slavil, stejně jako Štědrý den i Silvestr, s manželi Kindlovými.

Jiřina Bohdalová s dcerou a režisérem Zelenkou oslavovala v domácím prostředí.

Štefan Margita (66) slavil, stejně jako Štědrý den i Silvestr, s manželi Kindlovými.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.