Vévodkyně Kate v slzách: Nečekaný konec po letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vévodkyně Kate v slzách: Nečekaný konec po letech!

Princ William a Kate
Princ William a Kate (Reuters)

Princezna Kate (41) se vyrovnává s těžkou ztrátou. Po pěti letech ji totiž opustila její pravá ruka. Její hlavní asistentka Hannah Cockburn-Logieová, která se starala o Katin pracovní diář a doprovázela ji i na široké spektrum akcí, složila svou funkci k poslednímu říjnu, a to i jako ředitelka Královské nadace prince a princezny z Walesu. Informoval o tom deník The Telegraph.

Okolnosti odchodu Hannah z královského dvora nejsou zatím známé. Britský tisk jen informoval, že je vévodkyně z jejího odchodu zdrcená. Zpráva šokovala prý i prince Williama (40), oba měli s Cockburn-Logieovou prý velmi dobrý, až téměř přátelský vztah. Zatím není zřejmé ani to, kdo ji na místě nahradí. 

Není to přitom poprvé, co někdo místo osobní sekretářky Kate opustil. Catherine Quinnová z pozice odešla po dvou letech. V roce 2017 se s Kate po 10 letech rozloučila i Rebecca Priestleyová. 

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.