Dobrý den, prsa ven: Skandál Kate Middleton řeší i Trump | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dobrý den, prsa ven! Skandál Kate Middleton už řeší i Trump

Stará kauza ožila, William zuří
Stará kauza ožila, William zuří (ČTK / AP / Ian Vogler)

Vyvalit prsa, když jste princezna z Walesu je zkrátka skandál, který nikdy neutichne. V královské rodině se nyní opět otevřela stará kauza, kdy paparazzi zachytili krásku tak, jak ji příroda stvořila. Ta nyní namísto toho, aby upadla v zapomnění nyní obráží celý svět, k věci se vyjádřil dokonce i bývalý americký prezident - William i Charles zuří.

Je to už sice 10 let, ale evidentně se na moment, kdy vévodkyně z Cambridge v roce 2022 vyprodala Closer, protože na titulce otiskl její hambaté fotky, nezapomnělo. Zmínku této kauze věnoval i Donald Trump (76), což nadzvedlo princi Williamovi a jeho otci Charlesovi mandle.

Kate Middleton v nádheré róbě z dílny módní návrhářky Jenny Packham

Video se připravuje ...

„Kdo by nevyfotil Kate a nevydělal na tom spoustu peněz, když se opaluje nahá. No tak, Kate! Kate Middleton je skvělá, ale neměla by se opalovat nahá. Může si za to sama,“ napsal tehdy Trump na Twitteru a nešlo o jediný výkřik. Ke nešťastné události z dovolené ve francouzské Provence se Trump vrátil i v talk show Fox and Friends. „I když jsme všichni fanoušci Kate, dokážete si představit, proč by se někdy měla nahá objevit venku? Proč by stála nahá v bazénu nebo kdekoli jinde? Ona je přece Kate. Je hrozné, co udělali, je hrozné to nafotit, ale jak člověče můžeš udělat něco tak hloupého,“ namířil přímou otázku ke Kate. Od té doby jsou vztahy mezi Trumpem a královskou rodinou napjaté. 

Je tohle Kate Middleton? Na Václaváku vyvolala šílenství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
8. 11. 2022 • 20:03

Jenomže má pravdu. Dívka, která si chtěla vzít korunního prince, měla mít tolik rozumu, aby se neodhalovala. Pokud jí to tehdy nevadilo, tak ať se s tím vyrovná i teď. A panovník s následníkem také. Stejně nic jiného už dělat nemohou.

Dianthos
8. 11. 2022 • 20:00

A to se ještě může objevit fotografie jejího nahého zadku, když si inteligentně vzala na cestou helikoptérou krátkou, kolovou sukni a tanga.

amej
8. 11. 2022 • 17:09

Aby se nepokakinkali. Když světovou velmoc řídí pedofil, nikdo to neřeší. A když je to ještě domatený pedofil, všem se to líbí.

amba
8. 11. 2022 • 14:05

Kate???

amba
8. 11. 2022 • 14:04

jestli ta primitivnost a hulvátsví není na straně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.