Princ George se pustil do spolužáků: Radši si dejte bacha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Princ George se pustil do spolužáků: Radši si dejte bacha!

Malý George uzemnil spolužáky. Můj táta bude král!
Malý George uzemnil spolužáky. Můj táta bude král! (Reuters)

Malý princ dobře rozumí okolnostem v královské rodině a uvědomuje si, že jednoho dne usedne na trůn i jeho tatínek William (40). Toto eso v rukávu již umí tasit na ty, kteří ho provokují.

Ačkoli ani jedno z dětí prince a princezny z Walesu nedosáhlo deseti let, všem se snaží postupně vysvětlit, jak funguje monarchie. Stále však dbají na to, aby měli George (9), Charlotte (7) i Louis (4) plnohodnotné dětství a královským povinnostem podléhali jen v nejnutnějších případech.

Zvídaví princové George a Louis a princeznička Charlotte se ptají přírodovědce Davida Attenborougha na zvířátka.

Video se připravuje ...

Princ George je jakožto nejstarší syn obeznámen s tím, že po dědečkovi usedne na trůn tatínek William. A když je v nesnázích, umí tento fakt využít ku svému prospěchu. „Můj táta bude král, tak si radši dejte bacha,“ reagoval George na provokaci spolužáků podle informací z knihy The New Royals od královské expertky Katie Nichollové.

O následnictví se princ William a princezna Kate Middleton (40) rozpovídali před Georgem v jeho sedmi letech. Oba rodičové se mu snažili tyto důležité informace podat opatrně, ale upřímně. Sám princ William nebyl podle informací webu Super.cz spokojen s tím, jak mu byl jeho úděl oznámen, proto nyní jako otec dbal na to, aby jeho syn George složitá fakta vstřebal lépe.

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.