První kulatiny britského princátka George! Budoucí král oslavil 10. narozeniny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

První kulatiny britského princátka George! Budoucí král oslavil 10. narozeniny

Princ George slaví 10. narozeniny. Podívejte se na jeho výborné grimasy.
Princ George slaví 10. narozeniny. Podívejte se na jeho výborné grimasy. (Reuters, profimedia.cz)

Čas neuvěřitelně letí. Zdá se, že to bylo nedávno, když princezna Kate (41) ukázala světu prvorozeného syna George a tomu rošťákovi přitom bylo včera 10 let.

Své geny má namíchané napříč celou rodinou. Po babičce princezně Dianě (†36) zdědil lásku k tanci a spolu se sestrou Charlotte (8) navštěvuje hodiny baletu. Prababička královna Alžběta II.(†96) mu dala do vínku vášeň pro jízdu na koni. Odmalička rád pozoruje pavouky a fascinují ho bouřky, záliba v přírodě ho spojuje s dědečkem, králem Karlem III. (74), a stejně jako jeho otec princ William (41) plánuje být letcem. No a po mamince Kate (41) zdědil krásné oříškové oči.

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Emanuela Nováková
25. 7. 2023 • 10:44

Milý nebo milá Millo. k vašemu příspěvků mám následující: 1) žádnými termíny nehazim, 2) Británii a její obyvatelé mám ráda, nevím jak jste přišel na to, ze zemí opovrhují. Není tomu tak, v Londýně jsem byla opakovaně, mnohokrát a mám to tam ráda.3) desetiletému dítěti nic nezávidím. 4) Pouze jsem vyjádřila názor, že dle mě je monarchie přežitek, ale samozřejmě plně respektuji, že Britové to tak patrně chtějí. Toť vše.

Milla
23. 7. 2023 • 18:49

Já zas nechápu jak nekdo kdo nemá o tématu evidentně ani ponětí hází termíny jako civilizovaná a demokratická a tak apriorně dávat najevo opovržení zeměmi které nesporně jsou civilizované a demokratické,mají v sobě zažité určité hodnoty a úctu ke svým dějinám ,váží si jistoty a pocitu kontinuity a taky prostě udělaly s tímto zřízením dobrou zkuše­nost­.Jis­tě,bez­břehá arogance ovšem k jejich hodnotám nepatří.Copak vám přijde necivilizované a nedemokratické na zemi svou demokracií přímo vyhlášenou jako je Británie?To se zřejmě nedozvím,že.Zato vím že závidíte desetiletému dítěti život o kterém nic nevíte ale automaticky ho odsu­zuje­te.A­no,na­rodil se tak.Jeho profesí je reprezentace a služba své zemi stejně jako jinde u prezidenta ale narozdíl od něj to není otázka volby ale jisté předurčenosti.Celý život je službou,je to úkol na celý život.Nevím proč je to pro vás automaticky nějaké privilegium ale to je zřejmě tím že,jak jste řekla,tomu vůbec nerozumíte.Proč by monarchii nepodporovali?Dobře jim slouží,finančně se vyplatí,nevypadá to že si dělají z lidí srandu že by třeba nerespektovali záko­ny,pra­vidla­,sou­dní rozhodnutí a podobně pod heslem je to druhé volební období,příště už zvolený být nemůžu tak proč neurvat cokoli ještě jde.No jo ale.když tomu člověk nerozumí...

Emanuela Nováková
23. 7. 2023 • 08:26

Já nechápu, jak civilizovaná a demokratická společnost může podporovat monarchii. Mně to přijde jako elitářství, které nemá v moderním světě místo. Jedna rodina, která se o nic nezasloužila. Stačí se jen správně narodit a všichni jsou z nich PAF. Čím je ten George, nebo jeho otec či děd výjimečný, kromě toho, že se "správně" narodil?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.