Seriózní Kate? Tajemství Williama vyplulo na povrch | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Seriózní Kate? Tajemství Williama vyplulo na povrch

Kate má pro Williama lechtivou přezdívku!
Kate má pro Williama lechtivou přezdívku! (archiv)

Na veřejnosti jsou vždy velmi seriózní, protože své postavení v královské rodině berou velmi vážně. Princ William (40) a jeho žena Kate Middleton (40) si ze sebe přitom dokážou udělat legraci, i když by to do nich málokdo řekl. Důkazem je například zajímavá přezdívka, kterou Kate Williamovi vymyslela už na vysoké škole.

Zahraniční média píší o tom, že členové britské královské rodiny mají problémy s partnerskou komunikací. Pomáhá jim, když si navzájem vymyslí něžné přezdívky, kterými se oslovují. Dodává jim to totiž pocit sblížení. Například Princ Philip (†99) vymyslel královně Alžbětě II. (96) přezdívku Lilibeth. Oslovení, které pro svého miláčka vybrala Kate, ale asi nikdy nemělo spatřit světlo světa.

William při nácviku vojenské přehlídky pro platinové jubileum. Jeho kůň s hlavou hluboce skloněnou budil rozpaky

Video se připravuje ...

William a Kate spolu randili, už když studovali vysokou školu St. Andrews University. Tam vznikla ona lechtivá přezdívka – Kate Williamovi říkávala „big Willy“ v češtině „velký Willy“. Čím si tohle oslovení vysloužil, to už ví asi jen sama Kate…

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
4. 9. 2022 • 14:40

Kdo viděl fotografii jeho bratra s obnaženým "Willym" (v Anglii obdobně používaný výraz jako v Čechách "pták"), může si leccos domyslet.
Proč by asi tato přezdívka měla být jinak "lechtivá"??

Milla
2. 9. 2022 • 19:03

Hrozná novinka.Profláklo se to už před jejich svatbou že ona mu říká Big Willie,on jí Babykins.No na všem je třeba najít něco pozitivního,je to sice informace stará asi jedenáct let ale aspoň je to pravda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.