Ivan Trojan na nic nečekal: Manželku už odepsal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivan Trojan na nic nečekal: Manželku už odepsal!

Trojanovi: Co způsobilo rozpad vztahu po 30 letech? Je tam někdo třetí?
Trojanovi: Co způsobilo rozpad vztahu po 30 letech? Je tam někdo třetí?  (Foto: D. Černovský, J. Poláček, M. Hykl, P. Machan, profimedia.cz)

Krize mezi manželi Ivanem Trojanem (58) a Klárou Pollertovou Trojanovou (51) nabírá na obrátkách. Není tajemstvím, že už spolu nějakou dobu nebydlí, ale nyní vyšla najevo další pikantnost.

Trojan vlastní firmu s názvem Fourlegs s.r.o., která se zabývá marketingem a reklamou. Pravděpodobně si skrz ni nechává vyplácet honoráře za reklamy a další své umělecké projekty. On sám je jediným majitelem firmy a jeho manželka Klára byla zapsaná jako jednatelka firmy. To se ale nedávno změnilo.

Herec Ivan Trojan propůjčil svůj hlas filmovému psímu hrdinovi Gumpovi

Video se připravuje ...

9. listopadu totiž herec Kláru ze svého podnikání vyškrtnul. Učinil notářský zápis a zbavil ji pozice jednatelky firmy. Jelikož už v soukromém životě netvoří pár, asi nechce, aby byla jakkoli zapojená do jeho pracovních záležitostí.

Manželé už mají dokonce i rozdělený majetek, společně pořízenou vilu v pražských Košířích si nechává Trojan, který bude muset Kláře do deseti let vyplatit odškodné ve výši 7 milionů korun. Aktuálně má herečka pobývat na Smíchově.

Gump s hlasem Ivana Trojana má za sebou první víkend v kinech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jan Vincourek
14. 12. 2022 • 12:04

Tak od pohledu mongoloidní Pollertová. Té bych nesvěřil ani pět korun na nákup Pedra, natož firmu. A jestli ta klepingrovka byla nevěrná, tak asi s někým v ústavu, třeba s Nesporem. Tak si to představují. Ale Ivan si může zaplatit lepší, doporucil bych mu Meu Melone, Česku, v něj letech, jezdí na koních a dobře mrda. A když ji napustí, bude mít hezké děti.

Květoslava Velanova
4. 12. 2022 • 07:36

Toto mě hlava nebere. 30 let manželé tvořili nejstabilnější pár, vychovali 4 syny a najednou konec? A hned ji odepsal a nechal " na holičkách " s jejími depresemi ? Řekli si ANO až do smrti v radostech i starostech!

Alva
3. 12. 2022 • 10:49

Manželku už odepsal, já ty bláboly už nečtu, podle nadpisu ji zřejmě hodně miloval, nicméně vždycky hráli,jak to slušně napsat, mimoně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.