Těžká konkurence pro Borhyovou? Na paty jí šlape... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těžká konkurence pro Borhyovou? Na paty jí šlape...

 Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Instagram.com, archiv)

Krásná stálice Novy, Lucie Borhyová (44), bude mít co dělat. V její blízkosti se totiž objevuje vycházející hvězda a zdá se, že její ambice vstoupit do síně slávy jen tak něco nezdolá...

Její osmiletá dcera Linda totiž svými plány míří hodně vysoko. I přes útlý věk má totiž jasno - chce být populární jako máma. Moderátorské křeslo ji ale zatím neláká, ráda by prorazila jako zpěvačka. 

Borhyová a Koranteng na Slavíkovi: Lucie se dala na disco!

Video se připravuje ...

Pěvecký talent zdědila patrně po mamince. Málo se totiž ví, že Lucie si poradí za mikrofonem nejen slovem, čehož si nemohli nevšimnout ani její rodinní přátelé - Štefan Margita (65) a Hanka Zagorová (†75). „Dokonce jsem si už s oběma zazpívala duet. Se Štefanem to bylo Ave Maria při moderování Slavíků a s Hankou zase Gvendolínu při nějaké velké show na Nově,“ prozradila už dříve pro Super.cz Borhyová.

Uvidíme, kam malou Lindu, kterou má Lucie se svým bývalým partnerem, sportovním komentátorem Michalem Hrdličkou (33), osud zavede. Máma ale stojí za ní, ať už to bude cokoli. „Jako je úplně stejná, podpořím své děti ve všem, hlavně ať dělají to, co je baví,“ svěřila se Borhyová Blesku. 

Dcera Lucie Borhyové: Chce být slavnější než maminka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.