Lucie Borhyová: Obrovský strach z neznáma a nervozita | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lucie Borhyová: Obrovský strach z neznáma a nervozita

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Foto pro Aha! – Marek Pátek, ara)

Čtyřiačtyřicetiletá zprávařka emotivně okomentovala průběh svých porodů a ocenila odvahu milovaných potomků během návštěv lékařů.

 „Rodila jsem v porodnici na Bulovce, v roce 2008 se mi tam narodil Luky a za pár let, v roce 2014, i Linduška. Vždy, když sem přijdu, tak to tady na mě všechno úplně dýchne, jako kdyby to bylo včera. Atmosféra, celý průběh porodů, vzpomínky na milý, skvělý personál a úžasnou péči, kterou jsem tady dostala. Samozřejmě také obrovský strach z neznáma, nervozita, aby všechno dobře dopadlo, šílená bolest... a pak slzy štěstí, radosti a nová bezmezná láska. Mám tady vždy rozporuplné pocity a miluji to tady, mám k tomuto oddělení osobní vztah právě hlavně kvůli dětem,“ svěřila Lucie Borhyová Super.cz.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...

„Nerada chodím do nemocnice na vyšetření, není to něco, co bych dělala s nadšením. Člověku stačí, když mají děti třeba jen vysokou teplotu. Špatně to nesu a raději bych vzala nějakou tu nemoc vždycky na sebe. Je to vždy nepříjemné. Jsou ale docela stateční, musíme to zvládat, i nějaké ty nemoci prostě občas k životu patří. Každé dítě to prožívá jinak, někdo je větší hrdina, někdo špatně snáší třeba injekce. Nějak to ale vždycky dáme, nic jiného nám ani nezbývá. Ale myslím si, že děti si pak zaslouží nějakou malou pozornost nebo dáreček, když jsou u lékaře statečné, to u nás držíme,“ přiznala maminka 13letého syna Lukyho a 8leté dcerušky Lindušky.

Borhyová na posledním rozloučení se Zagorovou: Vidím ji na každém kroku.

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.