Arichteva se toho nebojí: ODPÁLILA BUREŠOVOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Arichteva se toho nebojí: ODPÁLILA BUREŠOVOU

Jeden z posledních záběrů Evy Burešové.
Jeden z posledních záběrů Evy Burešové. (Foto FTV Prima)

Diváci televize Nova si už nějaký týden mohou užívat zbrusu novou porci lásky. A jak už to vypadá, dojemná lovestory jako vystřižená z děje Popelky, bude slavit super úspěch!

Lepší návrat na výsluní si herečka Veronika Arichteva (36) snad nemohla ani přát. Role prosté matky dvou dětí, Evy Málkové, která bojuje za spravedlnost a míchá se hlavně do věcí, do kterých jí nic není, jí sedla skvěle a když se okolo ní navíc ochomítá charismatický právník Martin Kalina, alias Vašek Matějovský, nemůže to dopadnout jinak než láskou jako trám a na to se diváci těší nejvíc.

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Video se připravuje ...

Seriál O mě se neboj má naplánovaných zatím jen 9 dílů, někteří ale mluví i o tom, že Arichteva je díky účinkování v něm nová Eva Burešová (28), kterou vyhoupla na vrchol téměř nekonečná Slunečná a Zoo. 

Pro Veroniku se tak nabízí příležitost, jak vyrovnat skóre, Eva se totiž aktuálně plně věnuje péči o rodinu a malému Tristanovi, kterého má s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (34). 

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
24. 11. 2022 • 18:16

Jsem překvapená, že do toho seriálu šla, já jsem přepnula po 5 minutách, přehrává se, je to nereálné, nepěkné...tak nějak o ničem, divný...Já z herečky byla unesena v tom seriálu o první republice, to byla bomba, na to bych se dívala od rána do večera. Dokonce jsem odmítla jít na rande, prostě nechtěla jsem přijít o páteční seriál, myslím, že šel v pátek....to bylo super.!!!!!

veselabublinka
24. 11. 2022 • 07:59

A není to proto, že její manžel některé seriály režíroval?

Petra S.
23. 11. 2022 • 19:13

Tady se srovnávají jablka s hruškama.... Arichteva má za sebou daleko úctyhodnější a kvalitnější role než Burešová a celkově mnohonásobně více rolí. Ačkoliv Evě Burešové jako herečce poměrně fandím, role, ve kterých doposud hrála byly brak a bylo jich málo. Arichteva má za sebou První Republiku, Vyprávěj a ačkoliv začala jako seriálová herečka v Ordinaci, vypracovala se i do rolí velmi kvalitních snímků. Její filmografie je mnohonásobně rozsáhlejší a na úplně jiné úrovni. Nelze ani opomíjet kompletní tvorbu pořadu 3v1 - od účinkování přes scénář a režii....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.