Tajný azyl mimo Prahu? Kde a jak tráví čas Gottová s dcerami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajný azyl mimo Prahu? Kde a jak tráví čas Gottová s dcerami

Karel a Ivana Gottovi s dcerami
Karel a Ivana Gottovi s dcerami (Facebook, reprofoto YouTube, archiv)

Vdova po Karlu Gottovi (†80) má prý aktuálně nejvíce času trávit v jisté nemovitosti na západě Čech, kde se naplno věnuje dcerám. Starší Charlottka (16) zcela propadla zpěvu a hře na klavír, mladší Nelly (14) se zase našla v tanci. Co slavný tatínek před časem prozradil na adresu milovaných dcer, přitom může mnohé napovědět o jejich dalším směřování.

„Nellinka je pozorná, ohleduplná, s pečovatelskými sklony po své mamince. Po mně má oči a obočí, toho si nelze nevšimnout. Modré oči dál od sebe prý mají výjimečné osobnosti. Každou chvíli přiběhne, jestli něco nepotřebuji. Je na ní vidět, jak ji pomáhání druhým těší. Je nesmírně pořádkumilovná, zodpovědná a cílevědomě dotahuje všechno do zdárného konce. Jen tak si ale k tělu někoho nepustí," odtajnil Karel Gott povahu Nelly Sofie.

Dominika před zhroucením poslala Ivaně vzkaz! A Zemanová pracuje, aby si vydělala na školu

Video se připravuje ...

Charlotte je povahou asi trochu víc po mně. A podobou snad ještě víc po mojí mamince Marii. Také je velmi senzitivní a empatická vůči svému okolí. Sedí mi na klíně a probíráme spolu nejen muziku a její oblíbené interprety, ale občas vedeme i hlubší filozofické debaty, mnohdy o věcech mezi nebem a zemí,“ bajíl pyšný táta zase na adresu té starší v autobiografické knize Má cesta za štěstím. 

Dcery Gotta na nože! Lucii došla trpělivost, Dominika lže! A děsivá kletba pro Vondráčkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
25. 11. 2022 • 06:16

Výše uvedený článek není pravda, protože je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Dále je fakt, že opravdu jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta a Karel Gott neřekl slova, které jsou napsané ve článku.

Není pravda, aby Ivana Macháčková byla pozorná, ohleduplná i s pečovatelskými sklony, protože Ivana Macháčková je zlá i primitivní hyéna, která chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně ona dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966.

Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

Iva Muchová
23. 11. 2022 • 16:48

Jasně u Leona...s tím to táhla i za života K.G....Charlotta prý zpěvačka 😂😂😂

Marie Žalská
23. 11. 2022 • 09:09

To jsem si oddechla, strachuji se o ně nepřetržitě

Mariana
23. 11. 2022 • 08:06

Koho to zajímá?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.