Tajný azyl mimo Prahu? Kde a jak tráví čas Gottová s dcerami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajný azyl mimo Prahu? Kde a jak tráví čas Gottová s dcerami

Vdova po Karlu Gottovi (†80) má prý aktuálně nejvíce času trávit v jisté nemovitosti na západě Čech, kde se naplno věnuje dcerám. Starší Charlottka (16) zcela propadla zpěvu a hře na klavír, mladší Nelly (14) se zase našla v tanci. Co slavný tatínek před časem prozradil na adresu milovaných dcer, přitom může mnohé napovědět o jejich dalším směřování.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
25. 11. 2022 06:16

Výše uvedený článek není pravda, protože je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Dále je fakt, že opravdu jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta a Karel Gott neřekl slova, které jsou napsané ve článku.

Není pravda, aby Ivana Macháčková byla pozorná, ohleduplná i s pečovatelskými sklony, protože Ivana Macháčková je zlá i primitivní hyéna, která chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně ona dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966.

Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

Iva Muchová
23. 11. 2022 16:48

Jasně u Leona...s tím to táhla i za života K.G....Charlotta prý zpěvačka 😂😂😂

Marie Žalská
23. 11. 2022 09:09

To jsem si oddechla, strachuji se o ně nepřetržitě

Mariana
23. 11. 2022 08:06

Koho to zajímá?

Frank Nitas
22. 11. 2022 21:36

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.