Háma se obul do Soukupa: Jaromír neudržel nervy a sepsul všechny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Háma se obul do Soukupa: Jaromír neudržel nervy a sepsul všechny

Jaromír Soukup
Jaromír Soukup (Foto Profimedia.cz, ara)

Slavnostní předávání cen Český slavík se neobešlo bez vtipných narážek moderátorů. Letos se ale poznámky Aleše Hámy (49), Ondřeje Sokola (51) a Terezy Pergnerové (48) dotkly více lidí, než by čekali. Háma se dokonce nebál rýpnout i do mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (53) který to nenechal jen tak.

Během živého přenosu chtěl Háma zaperlit, a proto si udělal legraci z majitele TV Barrandov Jaromíra Soukupa. „Je super, že se toho (vysílání Slavíků) ujala televize Nova a ne ta televize, co sídlí na Barrandově, protože v takovém případě bychom to mohli moderovat, jenom kdyby někdo z nás chodil s Jaromírem Soukupem," pronesl Aleš a v sále zavládl smích. Soukupovi ale moc do smíchu nebylo a Hámu si pořádně podal.

Aleš Háma a Ondřej Sokol: Máme moderátorskou polyamorii

Video se připravuje ...

„Háma mi přijde jako takovej mrňavej, slizkej chlapík. Arogantní. Ten druhej, ten Sokol, já nevím, říká se, že to nemá úplně vyřešený s holkama, klukama a podobně. Je možný, že to na něm zanechalo nějaké stopy," vyřkl naštvaně Jaromír ve svém pořadu, který je dostupný na YouTube. Háma ho svým fórkem tak rozčílil, že se nakonec pustil i do Terezy Pergnerové.

„Pak tam byla třetí, ta Pergnerová prý byla dřív na drogách, já si myslím, že v sobotu byla na drogách určitě. A říkala, že prej mně její manžel dá injekci. Prosím vás, ona má nějakýho manžela, s kterým prý má dítě, a ten byl prej na drogách, anebo je veterinář, nebo já nevím, nebo doktor. Pak urazila Karlose Vémolu, který tam seděl. Druhej den jí to prý bylo líto, protože se vyspala pravděpodobně z toho tripu, na kterým byla," zaútočil na moderátorku Soukup. Svým vyjádřením chtěl dát nejspíš všem najevo, že z něj si nikdo legrácky dělat nebude.

Kdo stojí za útokem v Turecku? Lavrov v nemocnici. A Pergnerová se omluvila Vémolovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5348500
19. 11. 2022 • 18:27

Soukup myslí, že má patent na všechno na světě a jen on má pravdu a dělá se spravedlivým. Ale to není ani v jednom případě. Lezl do zadku Klausovi, když ho načapali, že jede do Krkonoš a přitom byla uzávěra a nikdo nesměl cestovat mimo okres,tak Soukup se ho strašně v tv zastával, že jel do svého bytu. Co řekl na slavících, je jeho názor, ale běda, kdyby někdo něco řekl proti němu a že by mohl- viz jeho vztah s Hanychovou a čekání potomka-v jeho věku? to si dělá vnoučata. Ženských měl předtím dost a s každou to skončilo, proč asi,když je on tak "bezvadný"a bezchybný. Hanych.potřebuje se zajistit a tak si narazila jeho, který má prachy a bude do smrti solit a její dítě bude dědit po něm, to je jasná taktika a průhledná.

hejhej
19. 11. 2022 • 10:55

Leopolda:

Uživatel_5357732
18. 11. 2022 • 08:55

Soukup řekl pravdu. Není to žádný moderátor , ale téměř vždy mluví pravdu.

Kaufmanka
17. 11. 2022 • 23:26

Soukup si myslí, že on je nějaký komentátor a bavič a kdo ví co ještě ve své TV? Už několik let, co tam ve všech pořadech kraluje sám je trapný a hnusný až na půdu. Přeju mu to stejné, a bylo to trefné,jak si ho podali! Co dělal a dělá on sám každému koho má na paškále ve svých trapných pořadech. Jen ho napadá, uráží, kritizuje, zesměšňuje. Na tom staví hlavně svoje pořady. Ta jeho bezmezná drzost kritizovat baviče Slavíka, ukazuje jaký je bezcharakterní snob nic víc!

Uživatel_973012
17. 11. 2022 • 22:38

Vždyť má Soukup pravdu. Háma a Sokol dovedou do každého jen rýpat. A Pergnerová? Feťačka, která fotila pro hambatý časopis a bude taky do někoho rýpat a urážet ho? Ať si Vémola dělá co chce, je to jeho věc a Pergnerový je do toho velký kulový. To samý měl Soukup pravdu o Bohdalový. A vy všichni, co se navážíte do Soukupa, jste stejní. Taky kritizujete. Já ho rád nemám, ale má pravdu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.