Letošní Český slavík? VELKOLEPÁ SHOW PLNÁ HVĚZD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Letošní Český slavík? VELKOLEPÁ SHOW PLNÁ HVĚZD!

Moderátoři Slavíka 2022 Aleš Háma, Ondřej Sokol a Tereza Pergnerová
Moderátoři Slavíka 2022 Aleš Háma, Ondřej Sokol a Tereza Pergnerová (archiv Blesku)

Zatímco výsledky jsou střeženy více než české korunovační klenoty a tak, jak to celé dnes večer dopadne, lze jen spekulovat, co se týká moderátorské dvojice, už dopředu víme, že to bude velkolepá show. Ondřej Sokol (51) a Aleš Háma (49) několikrát vymění černé smokingy za komické, ale i tematické kostýmy.

„Ty diváci uvidí v několika doslova šílených kostýmech. A jen opravdu odvážný umělec si něco podobného vezme na sebe,“ prozradil Aha! zdroj ze zákulisí. Ceny předají anebo na šedesátiletou historii ankety zavzpomínají např. Jiřina Bohdalová, Michael Kocáb, Libor Bouček, Jan Koller, Jakub Štáfek či lovci z vědomostního pořadu Na lovu. Mnoho známých tváří bude sedět tradičně i v publiku.

Český slavík 2022 už brzy na Nově! Potřebuje Pergnerová rady Hámy a Sokola?

Video se připravuje ...

„Český slavík jsou prestižní ceny a slavičí jubileum si zaslouží velkolepou oslavu. Jsem rád, že se nám podařilo pozvat největší osobnosti nejen z kulturního světa. Velmi si vážím toho, že přijdou olympijští vítězové Bára Špotáková a Ester Ledecká, herecké legendy Jiřina Bohdalová a vlastně každý, kdo na Slavíku vystoupí, patří ke špičce ve svém oboru,“ prozrazuje kreativní producent a režisér Pepe Majeský.

Marek Ztracený bude obhajovat Slavíka: Jsem nervózní, ale život na tom nestojí

Video se připravuje ...

TIPY AHA!

Kdo se stane vítězem v kategorii...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.