Zpěvák hitu Né, pětku né! na dně: Krutý osud Melena nešetří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zpěvák hitu Né, pětku né! na dně: Krutý osud Melena nešetří

Zpěvákovi Josefu Melenovi zemřel tatínek.
Zpěvákovi Josefu Melenovi zemřel tatínek. (herminapress.cz, Twitter)

Smutné období zažívá zpěvák dětského hitu Né, pětku ne Josef Melen (48). Do nebe za maminkou mu 13. listopadu odešel i jeho tatínek.

Svou paní přežil o čtyři roky, nyní už jsou opět spolu. Tatínek byl pro Josefa Melena velkým vzorem. Odmalička ho vedl k hudbě, a mezi nimi se tak v průběhu let utvořilo pevné pouto. O to bolestivější jeho odchod byl. „Táta, když byl šťastný. 13. 11. 2022 v 10:00 ale jeho srdce dotlouklo. Hudba byla jeho láskou, spoustu jí tu nechal a já budu postupně dostávat jednu po druhé do světa. Miluju Tě, tati!“ oznámil zpěvák smutnou novinu prostřednictvím sociálních sítí.

Pepa "Né, pětku né" Melen: Podle obličeje už mě nikdo nepoznává!

Video se připravuje ...

Jak informoval deník Blesk, Melenův tatínek dle dostupných komentářů jeho blízkých prohrál boj se zákeřnou nemocí. „Byl jsi tatínkovi oporou v jeho boji a on to věděl. Žil s radostí, že ti spolu s maminkou předal lásku k hudbě,“ reagovala na zprávu Melenova známá. „To je mi líto, ale jestli to šlo takhle rychle, co lepšího?“ přidala se další.

Zpěvák Josef Melen o boji s rakovinou: A poprvé i o syndromu náhlého úmrtí svého syna!

Video se připravuje ...

Melen přišel na jaře roku 2018 i o maminku. U jejího lůžka byl tehdy do poslední chvíle. „Je to pár hodin, co jsme spolu leželi na jedné posteli a ruku v ruce jsem Ti povídal. Každé Tvé stisknutí jsem pochopil. Maminko moje, byla to nejsilnější noc v mém životě! Nikdy jsem nic podobného nezažil, posledních devět hodin vedle Tebe, poslední noc s Tebou,“ napsal tehdy zpívající bubeník smutně na sociální síť. K oběma rodičům měl očividně velmi blízko, a tak zřejmě potrvá, než se s odchodem tatínka zcela smíří.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.