Sokol netrefil Brno, ale trefil Krause! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Sokol netrefil Brno, ale trefil Krause!

Už se perou!
Už se perou! (Foto: Jan Altner)

Herce, režiséra, baviče a moderátora Ondřeje Sokola ze všeho nejvíc nebaví stereotyp. Proto tyto své role často a rád střídá. Už 10 let se ale vrací do další z rolí, která mu dřív vůbec blízká nebyla a je v ní čím dál tím lepší. A to je tanečník a ambasador brněnského festivalu Life!

„Do tanečních jsem chodil, ale tam jsem měl úplně jiné zájmy než tanec. Taneční byla jedna z mála legálních možností, jak se dostat k děvčeti blíž než na 10 cm,“ prozradil oblíbený herec bezprostředně po skončení akce. „Dnes ale musím říct, že jsem dostal pochvalu a mám z toho radost, v tanci se rok od roku zlepšuji“, doplnil ambasador. Letos, k mému 10letému výročí na Lifu jsme vymysleli Taneční rekord Ondřeje Sokola a věřím, že na mé 60té narozeniny už nebudu mít v tanci v ČR konkurenci“, dodal se smíchem.

Letos se ovšem celá partička na pódiu opravdu vyřádila. Společně s hlavním pilotem Sokolem pobavili a roztančili dav kopilot Martin Kraus, navigátor Michal Holán, půvabné letušky Annie Camel a Eva Decastelo a přidali se sportovci z festivalu, jako třeba parkourista Jan Hanko nebo známý youtuber Fatty Pilow, který přijel tanec opět vtipně podpořit. Do kostýmu pilotů z klipu se oblékli i tanečníci - tatínci ze skupiny Magic Free Group.

Na začátku se moderátor celé show Ondřej Vodný zeptal Ondřeje Sokola, jak se mu pilotovala výsadkářská Andula a ten mu slušně odpověděl: „No přiznám se, že dvanáctileté studium v Top Gunu v USA mi v tomto případ bylo úplně k hov..ničemu“ ! A hned poté se na pódiu rozhořela nefalšovaná rvačka, za kterou by se nemusela stydět ani Helena Růžičková s Milunou! „Jak jsi vůbec mohl projít pilotním výcvikem? otázal se totiž hlavní pilot Sokol kopilota Krause! Já žádným výcvikem neprošel“ opáčil Kraus. „Jen jsem se potřeboval dostat do Brna“! Cožeee? Zděsil se Sokol. A pak už se prali.

Pořadem provázel moderátor Evropy 2 Ondrej Vodný a samozřejmě v programu stejně jako v klipu nemohly chybět další vtípky o Brnu.“ Ahooooj, v Brně jsem nikdy nebyl, sem nevěděl, že je to město,“ hlásil navigátor, jinak herec a dabér Michal Holán. „Tak od tý doby co se pražskej navigátor ocitl v Brně, tak už jeeee,“ pohotově reagoval moderátor Vodný. A jak dopadl Taneční rekord Ondřeje Sokola? Ten letošní rozvlnil boky 546 účastníků, tančili mladí, starší, známí i neznámí, všichni společně v jedné skvělé atmosféře. No prostě tanec jako Brno!

Ondřej Sokol, Martin Kraus, Annie Camel a Eva Decastelo letí na festival Life! na brněnské výstaviště:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.