Odhalení o milence Stropnického: Pracovala na vrátnici a teď ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odhalení o milence Stropnického: Pracovala na vrátnici a teď ...

Milenka Stropnického Markéta Horňáková.
Milenka Stropnického Markéta Horňáková. (archiv)

O Martinu Stropnickém (65) se v posledních dnech mluví o jako možném kadidátovi na prezidenta republiky a to je pro Veroniku Žilkovou (61) skvělá příležitost odhalit věci, které zůstávaly doposud pod pokličkou. No... Stropnický mít radost nebude.

Žilková se netají sympatiemi ke kandidátce Danuši Nerudové (43), které veřejně vyjádřila podporu slovy: „Každý ať si vybere takového kandidáta, který ho i celou ČR bude dobře reprezentovat ve světě. Pravidla 3M - mozek, morálka a moudrost,“ napsala si na sociální sítě - nepřímo si tak rýpla i do exmanžela, který ji po 18ti letech opustil kvůli Markétě Horňákové (30).

Kulový Blesk: Žilková jako strhaná máma exceluje. Kozub to trochu přehání

Video se připravuje ...

Oficiální seznam kandidátů bude znám až zítra, jméno Stropnického na něm ale s nejvyšší pravděpodobností bude, což nejde Veronice moc přes pysky. Podle ní se už dopustil několika profesních faux pas. „Pokud se někdo rozhodne kandidovat a má neuspořádané rodinné vztahy, tak je to minus. Stropnický porušil jakýsi služební diplomatický zákon. Jeden z bodů zní, že člen diplomatické mise si nesmí z bezpečnostních důvodů začít žádný bližší poměr se svým spolupracovníkem. On se v šedesáti letech zamiloval do mladé ambiciózní dívky, což se stává, srdci neporušíš. Ale v tu chvíli měl odstoupit ze svého postu, což mu doporučovali i bývalí dva exministři zahraničních věcí, rozvést se a oženit se s ní a potom kandidovat,“ míní ve videu, které sdílela na Instagramu. Moc se jí nelíbí ani vidina, že by Horňáková měla být první dámou.

„Z doslechu od izraelských občanů, kteří mi to píší a volají, vím, že tato dívka, aby získala izraelské občanství, tak žila pět let s izraelským občanem. Jen, co získala občanství, tak začala žít se Stropnickým. Ta dívka, když jsem přijela do Izraele, pracovala na vrátnici a teď má jeden z nejvyšších postů na ambasádě,“ nebrala si servítky. Projeví se její slova na odlivu případných voličů?

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.