Jak se natáčí sex? Hezoun Orozovič kápl božskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jak se natáčí sex? Hezoun Orozovič kápl božskou

Igor Orozovič
Igor Orozovič (Zdroj: Profimedia)

Natáčení intimních scén není pro herce žádný med. Pro většinu z nich jde o nejhorší chvíle, kterými si v rámci své role, musejí projít. Jako třeba v novém filmu Miloslava Šmídmajera (63) Za vším hledej ženu.

Milostnou chvilku tam má třeba Igor Orozovič (38), který prozradil, jak takové scény zvládá: „Naštěstí jsem se nikdy nedostal do situace, že bych musel mít nějakou intimní scénu s někým, s kým by mi to bylo nepříjemný, takže já žádné fígly nepotřebuju,“ vtipkoval herec známý z Devadesátek. Svoji zkušenost s podobnými scénami má i Marek Vašut (62).

Herec Igor Orozovič přiznal: Nahá snídaně v trávě!

Video se připravuje ...

„Kolem vás se neustále adjustuje kamera, světla, mikrofon se schovává pod peřinu. Do toho ještě dostáváte pokyny jako: Takhle ne, zakrýváš jí ucho, nos, očičko… Takže skončíte scénu a jste rádi, že už je po všem,“ popisuje herec. Každopádně výsledek musí být dokonalý, což budou moci diváci posoudit už 20. října, kdy snímek vstoupí do kin.

Herec Igor Orozovič na besedě Reflexu na Colours of Ostrava 2023

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jan Kocián
27. 8. 2023 • 13:54

?! Hezoun ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.