Postav si svůj sen! Verešová, Kadeřávková a spol. se změn nebojí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Postav si svůj sen! Verešová, Kadeřávková a spol. se změn nebojí

Verešová předělává své dceři pokoj.
Verešová předělává své dceři pokoj. (Instagram)

České známé osobnosti ukazují, že se toho rozhodně nebojí a pouští se do odvážných rekonstrukcí ať už domu, nebo někdy jen dětského pokoje. Vy se u nich můžete inspirovat.

Modelka Andrea Verešová (42) předělává byt

Luxusní pokoj pro svou dceru!

Krásná dcera Andrey Verešové Vanessa (15) se ukázala jako zdatná snowboardistka, a jen co vytáhla paty z domu, aby trénovala na Novém Zélandu, modelka už jí úřaduje v dětském pokoji. Vše vyklidila a chystá pro ni zcela nový pokoj. A rozhodla se pro velké změny. „Využila jsem toho, že dcera tři týdny trénuje na Novém Zélandě a rozhodla jsem se jí zrekonstruovat dětský pokoj,“ prozradila na sociální síti Verešová. K pokoji patří ještě šatna a ta projde také kompletní proměnou.

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková (25) z Ulice si plní sen

Rozestavěný hrad v bílé barvě!

Když se před rokem procházela po parcele a obdivovala okolní domy, tak ji ani ve snu nenapadlo, že tady vyroste i její vysněný domov. Herečka Anna Kadeřávková si plní svůj sen. Dům, který právě vzniká, je... „Přesně takovej, jakej jsem si vždycky přála: velkej tak akorát, aby se do něj vešli všichni lidi, který miluju a se kterýma se cítím být doma kdekoliv. Takže bude perfektní,“ těší se už teď Kadeřávková, která před časem zveřejnila video ze stavby. Ale po pár týdnech je jasné, že to jednopodlažní domek nebude.

Vesnický ráj hvězdy Vyprávěj Andrey Růžičkové (38)

Tradice i moderna vysvěcená knězem!

Herečka Andrea Růžičková, za svobodna Kerestešová, kterou proslavila role Evy Dvořákové v retro seriálu Vyprávěj, žije už tři roky s manželem Mikolášem (42) a syny Tobiášem (5) a Jáchymem (2,5) na vesnici. Když Andrea čekala druhého syna, našla vysněný dům z 16. století asi hodinu od Prahy. V tu chvíli bylo rozhodnuto, že se rodina zbaví dvoupokojového bytu na pražských Vinohradech a stěhuje se na vesnici. Jejich dům s historií prošel rekonstrukcí a vypadá neskutečně.

Monika Bagárová (27) připravila pokojíček snů

Velká změna v království dcery

Maminka Monika Bagárová (27) se před porodem připravila na příchod prvorozené dcery opravdu poctivě. Ale jak její dcera roste, přestalo jí její království stačit a musela přijít změna. Tak to vzala Monika z gruntu a celý pokoj dceři od základu nechala předělat.

Zamilovaná Anna Kadeřávková na premiéře: Poprvé po boku odpadlíka ze Survivoru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.