Agáta si pustila ústa na špacír: Tohle jí Kordula asi nepromine! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Agáta si pustila ústa na špacír: Tohle jí Kordula asi nepromine!

Agáta vyrazila s mladší sestrou Kordulou na párty.
Agáta vyrazila s mladší sestrou Kordulou na párty. (Marek Pátek)

Tak tohle se Agátě Hanychové (37) nepovedlo. Během živého vysílání na Instagramu propálila vztah své mladší sestry Korduly (16). Byla u toho i Agátina maminka Veronika Žilková (60), která už nevěděla, jak upovídanou dceru umlčet.

Nejdřív to vypadalo jako klasický živák, který Agáta pro své fanoušky dělává poměrně často. Tentokrát si před kameru přizvala i maminku Veroniku a probíraly se především ženská témata – porody, rodina a další. Pak se jedna z fanynek zeptala, zda by Hanychová nemohla udělat živé vysílání i s mladší sestrou Kordulou.

„Ptali jste se, zda bude někdy živák s Kordy. To nejde," reagovala Agáta. „Hele, jí bude za týden sedmnáct, takže si musíte počkat tak dva roky,“ doplnila Žilková. „Až tři a pozor, včera mi volala. Teda takhle, volal mi její chlapec," pronesla modelka s klidem. Její maminka byla v šoku a okamžitě se snažila Agátin výrok zakecat. „Ne! Vůbec! Ticho, ty jsi hrozná," snažila se situaci zachránit.

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

Nicméně když Agáta začne mluvit jen těžko se ji dá zastavit. „Já jsem neřekla jeho jméno. Tak její píp, jestli bych jim píp nesehnala lístky na nějaký píp koncert. A co jsem řekla?" obhajovala se se smíchem Hanychová. „Nic, mlč, já o tobě a o tvým píp také mlčím," odpálkovala ji už rázně Žilková. Zřejmě narážela na Agátin vztah s Jaromírem Soukupem. Veronika toho možná ví víc, než dává najevo a chtěla Hanychové pohrozit.

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
16. 9. 2022 • 13:09

Mata Kubíková:
Velký podíl na zviditelňování trapné rodiny má stárnoucí Soukup. Ten se všude cpe.

ptacek5
16. 9. 2022 • 11:22

Agáta je především píp! A celá jejich rodinka je fakt mazec. Ještě,že nepropálila vztah Žíly s Holomáčem, s čím by pak šla do televize stará Žilková Stropnický může být rád, že od té rodiny dal ruce pryč.

hejhej
16. 9. 2022 • 10:38

Agáta - kačeří py.sk je moc hloupá. Mele hubou, ale nic kloudného nedokáže říct, ale pořád má potřebu se předvádět. Agáta je trapná !!

Marta Kubíková
16. 9. 2022 • 10:33

Jak vidno, naše média musí každý den probírat tuhle komediantskou svoloč. Už je to docela nuda.

zuzakirsch
15. 9. 2022 • 21:02

Kordula trénuje na Soukupa, až se mu Aguš okouká.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.